Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Huippuvaiheen ohjelma

Huippuvaiheen ohjelman tavoitteena on parantaa suomalaisen huippu-urheilun menestystä yhdessä lajien, huippu-urheilijoiden ja joukkueiden kanssa.

Huippuvaiheen ohjelmaan kuuluvat Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön tukiurheilijat. Huippu-urheilijoiden kanssa työskentelevät lajiryhmävastaavat ja huippu-urheiluyksikön asiantuntijat.

Huippuvaiheen ohjelma kokoaa, kehittää ja jakaa huipputason osaamista ja talousresursseja huipulla olevien urheilijoiden ja joukkueiden tueksi. Ohjelmassa rakennetaan lajien ja asiantuntijaverkostojen välistä johdettua yhteistyötä huippu-urheilun tietotaidon kehittämiseksi ja hyödyntämiseksi.

Huippuvaiheen ohjelma tekee tiivistä yhteistyötä valtakunnallisten ja kansainvälisten valmennuskeskusten, liikuntalääketieteen keskusten sekä alan tutkimuslaitosten kanssa. Yhteistyö urheiluakatemiaverkoston ja osaamisohjelman asiantuntijoiden kanssa on
jatkuvaa ja saumatonta.

Huippu-urheiluyksikön ytimessä on lajiryhmätoiminta ja joukkuelajien ohjelma, joiden avulla yksikön asiantuntemus on lajien käytössä kaikissa valmennus- ja kehittämisprosessien vaiheissa.

Huippuvaiheen ohjelman yhteystiedot.

Parhaat parhaiden kanssa, parhaassa valmennuksessa ja parhaissa olosuhteissa.