Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Valmennus- ja asiantuntijatoiminta

Valmentajayhteisö 

Tuloksen tekemisen näkökulmasta valmennusosaaminen on avainasemassa. Toimintaympäristöissä toimivat valmentajat muodostavat valmentajayhteisön, joka on mahdollisuus osaamisen kehittämiselle ja yhdessä tekemiselle. Tavoitteena toimintaympäristöissä on kehittää toimintatapoja, joissa valmentajat yli lajirajojen kohtaavat toisensa säännöllisesti, jakavat tietoaan ja näkemyksiään, kuuntelevat toisiaan ja osallistuvat näin itsensä ja oman toimintaympäristönsä kehittämiseen. Valmentajayhteisöt mahdollistavat vertaistuen, mentoroinnin ja kokonaisuudessaan työssä oppimisen tuen.

Asiantuntijatoiminta

Toimintaympäristöissä on mukana eri alojen asiantuntijoita. Paikalliset asiantuntijat toimivat valtakunnallisessa verkostossa, jossa luodaan yhteistä linjaa ja toimintatapoja urheilijoiden päivittäisvalmennuksen tueksi ja toimintaympäristön toimijoiden osaamisen vahvistumiseksi. Osallistuva asiantuntijuustoiminta on tavoitteena jokaisessa toimintaympäristössä.

Asiantuntijatoiminta pitää sisällään fysiikka- ja taitovalmennuksen, lääkärit, fysioterapian, psyykkisen valmennuksen ja ravintovalmennuksen. Asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät urheiluakatemioiden ja valmennuskeskusten omilta sivuilta.