Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Liikuntavinkit

 

Suunnittelen liikuntaa

 

Palvelu sisältää yli 2000 liikuntavinkkiä. Palvelun on helppo, nopea ja hyvä lasten liikunnan suunnittelun väline. Hakuehdot määrittelemällä ohjaaja voi etsiä vinkkejä oman liikuntatuokioonsa ja valitsee koneen tarjoamista vaihtoehdoista mieleisensä. Kurkkaa Sunnittelen liikuntaa -palvelun nettisivut täältä.

Liikuntaseikkailu

Liikuntaseikkailussa lapset keräävät liikunnasta rasteja, jotka muunnetaan kilometreiksi, joiden avulla seikkaillaan ympäri Suomen ja Euroopan karttoja. Pääset tutustumaan, lataamaan ja tulostamaan materiaalit alla olevista linkeistä itse.

Muuvit Liikuntaseikkailun materiaalit 2016

Muuvit -portaalin löydät täältä.

Muuvit Liikuntaseikkailun materiaalit 2015

Muuvit -portaalin löydät täältä.

Materiaalit 2014

Materiaalit 2012

Taisto

Taisto on yläkoululaisten raamikas liikuntakampanja, joka osoittaa treenaamisen olevan kaikkea muuta kuin tylsää! Taiston treenijakso haastaa kaikki yläkoululaiset, kuntotasosta riippumatta, kehittämään erityisesti omaa lihaskuntoaan hauskojen treenivinkkien avulla sekä liikkumaan monipuolisesti toiminnallisilla Taisto -radoilla. Taisto-materiaalit voit tulostaa itse ja ottaa käyttöön!

Treenikortit

Julisteet

Oppaat

Videot Taiston Youtube-kanavalla.

#MunLiike

#MunLiike haluaa olla mukana edistämässä aktiivisempia välitunteja yläkouluissa eri puolilla Suomea. Tärkein osa ohjelmasta toteutetaan kouluissa. Oppilaat ottavat itse kopin oman koulunsa aktiviteettien suunnittelusta ja toteutuksesta. Lue lisää täältä ja kurkkaa #MunLiike-videot täältä.