Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus

Liikuntaleikkikoulu on 3-6 –vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaleikkiohjelma. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus sopii kaikille lasten parissa työskenteleville. Ohjaajakoulutusta järjestävät liikunnan eri aluejärjestöt ympäri Suomea. Koulutukseen voi ilmoittautua oman aluejärjestön kautta. Koulutuksen kesto on 16 tuntia.

Päivähoidossa

Liikuntaleikkikoulu-ohjelmaa sovelletaan osaksi päivittäistä omaehtoista ja ohjattua liikuntakasvatusta lapsiryhmä ja päiväkodin tilat huomioiden. Liikuntaleikkikoulu tarjoaa päivähoidon käyttöön suunnitelmallisen liikuntaohjelman ja valmiit tuntimallit useiksi vuosiksi.

Urheiluseuroissa ja yhdistyksissä

Liikuntaleikkikoulu on kannattava hanke myös urheiluseuroille ja yhdistyksille. Toiminta tukee lasten liikunnan perustaitojen oppimista ennen lajitaitoja sekä kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä. Urheiluseuroissa ja yhdistyksissä Liikuntaleikkikoulu-ryhmät kokoontuvat kerhomuotoisesti kerran viikossa ja joka neljännellä kerralla vanhemmat liikkuvat yhdessä lastensa kanssa perheliikuntatunneilla.

Liikuntaleikkikoulun toimintaperiaatteet

Liikuntaleikkikoulun tuotemerkki on suojattu. Toiminnassa tulee noudattaa kaikille yhteisiä periaatteita.

Tilaa liikuntaleikkikoulun materiaalit

Tuotteita saavat tilata vain Liikuntaleikkikoulukoulutuksen käyneet ohjaajat. Tilaamisen voit tehdä ainoastaan tunnuksilla. Kirjauduthan erikseen molempiin kauppoihin, mikäli tilaat molemmista tuoteryhmistä.

Tunnukset nettikauppoihimme:
Käyttäjätunnus: Liikkari
Salasana:liikkari13

Paidat, Jumppapussit ja liikunta CD:eet:
Kirjaudu tunnuksilla sisään kauppaan ja valitse kauppapaikaksi Nuori Suomi Oy.
Valitse sivustosta ”Liikuntaleikkikoulu”.

Liikkari vihkot ja ideaoppaat:
Kirjaudu tunnuksilla sisään kauppaan ja valitse kauppapaikaksi ”Valo”.
Valitse sivustosta ”Liikuntaleikkikoulu” > ”Materiaalit”.

Liikuntaleikkikoulun tukimateriaalit