Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Liikettä perheille

Liikettä perheille -tapahtuma sai Joutsenossa väkeä liikkeelle, lue lisää!

 

Yhteistyö nuorten tukemiseksi jatkuu – Metsä Group mukana perheliikuntatapahtumissa kolmella paikkakunnalla syyskuussa

Olympiakomitean Liikettä perheille -tapahtumat ilahduttavat perheitä kolmella paikkakunnalla syyskuun 2019 aikana. Maksuttomat, matalan kynnyksen tapahtumat kannustavat perheitä liikunnalliseen yhdessäoloon ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tapahtumat ovat osa Metsä Groupin ja Olympiakomitean yhteistyötä lasten ja nuorten liikuttamiseksi.

Liikettä perheille -tapahtumapäivät ovat Joutsenossa 15.9., Turussa 21.9., ja Rovaniemellä 21.9.2019. Tapahtumissa perheillä on mahdollisuus kokeilla liikkumista omaehtoisesti ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä. Tapahtumissa voi tavata myös urheiluakatemian urheilijoita.

Metsä Groupilta tukea nuorille urheilijoille Suomen Urheiluakatemioissa

Syyskuussa järjestettävien Liikettä perheille -tapahtumien yhteydessä Metsä Group lahjoittaa stipendejä nuorten urheilun tukemiseksi. Metsä Group on Olympiakomitean #nuorellesiivet -kampanjan yritysyhteistyökumppani ja nyt tehtävät lahjoitukset päätyvät Turun, Lapin, sekä Etelä-Karjalan Urheiluakatemioille. Liikettä perheille -tapahtuma on jatkumo Metsä Groupin keväällä Lohjalla, Tampereella, Vaasassa, Savonlinnassa ja Äänekoskella Olympiakomitean urheiluakatemioille lahjoittamille stipendeille.

– Haluamme olla mukana rohkaisemassa nuoria liikunnalliseen elämäntapaan, mistä on hyötyä aikanaan myös työelämässä. Hyvinvoiva yhteisö toimipaikkojemme ympärillä on meidänkin etumme, Metsä Groupin viestintäjohtaja Juha Laine toteaa yhteistyöstä.

Valmennus on keskeinen kehittämiskohde kaikissa urheiluakatemioissa ja siihen tarvitaan jatkuvasti lisää resursseja. Metsä Groupin tekemällä lahjoituksella pystytään palkkaamaan ammattivalmentaja yhdeksi kokonaiseksi lukuvuodeksi kaikkiin lahjoituksen saaviin urheiluakatemioihin.

Lisätietoja #nuorellesiivet kampanjasta: nuorellesiivet.fi

Stipendinluovutus Savonlinnassa 12.3.