Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Veikkauksen Verkkokumppanuus

Veikkauksen ja Olympiakomitean seurojen varainhankinnan ja viestinnän työkaluna vuodesta 2005 toiminut verkkokumppanuus-yhteistyö loppuu vuoden 2017 lopussa. Päätöksen taustalla on Veikkauksen selvitys verkkokumppanuuden käytöstä ja koetuista hyödyistä.  Selvityksen mukaan 4/5 verkkokumppaniseuroista eivät kokeneet verkkokumppanuutta tärkeänä varainhankintamuotona.

Kiitos kaikille yhteistyössä mukana olleille seuroille!

Mikä verkkokumppanuus?

Veikkauksen verkkokumppanina seura saa sivuilleen Veikkauksen Verkkokumppanuusbannerin, jonka kautta pelatuista peleistä maksetaan suora palkkio seuralle. Palkkio määräytyy pelattujen eurojen mukaan. Seura vastaa bannerin lisäämisestä internet-sivuille.

Bannerin lisäämisen jälkeen seura voi lisätä omaa varainhankintaa kannustamalla seuraväkeään, urheilijoitaan, tukijoitaan ja fanejaan pelaamaan Veikkauksen pelinsä jatkossa seuran oman verkkokumppanuuslinkin kautta.

Tarkoitus ei ole haalia suurta määrää uusia pelaajia ja kasvattaa pelaajien panoksia, vaan ohjata jo valmiiksi Lottoa, Kenoa, urheilupelejä ja muita Veikkauksen pelejä (ei Toto- ja kasinopelejä) pelaavat pelaajat pelaamaan pelinsä seuran verkkokumppanuussivujen kautta. Verkkokumppanuus toimii parhaiten seuroissa, joissa on vähintään 300 jäsentä, mutta pienikin seura voi jäsentensä lisäksi sitoa toimintaansa satoja muita toimijoita.

Verkkokumppanuuden edellytykset:

  • Seuran tulee olla rekisteröity urheilu- ja liikuntayhdistys ja ennakkoperintärekisterissä
  • Tilinpäätökset on tehty asiallisesti ja täyttää ns. hyvän yhdistystoiminnan kriteerit
  • Seuralla on olemassa kirjalliset toimintaperiaatteet ja säännöt
  • Seura on toiminut vähintään 3 vuotta
  • Seuralla on toimintaa eri kohderyhmille eli useampia joukkueita/ryhmiä
  • Internet-sivut

Lisätietoa verkkokumppanuudesta

verkkokumppani@olympiakomitea.fi

Päivi Häikiö
Olympiakomitea
paivi.haikio@olympiakomitea.fi

Tapio Imporanta
Veikkaus Oy
tapio.imporanta@veikkaus.fi