Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Veikkauksen Verkkokumppanuus

Verkkokumppanuus on Veikkauksen ja Olympiakomitean varainhankinnan yhteistyömuoto urheiluseuroille. Tässä tietoa Verkkokumppanuudesta ja urheiluseuran ilmoittamisesta mukaan verkkokumppaniksi.

Mikä verkkokumppanuus?

Veikkauksen verkkokumppanina seura saa sivuilleen Veikkauksen Verkkokumppanuusbannerin, jonka kautta pelatuista peleistä maksetaan suora palkkio seuralle. Palkkio määräytyy pelattujen eurojen mukaan. Seura vastaa bannerin lisäämisestä internet-sivuille.

Bannerin lisäämisen jälkeen seura voi lisätä omaa varainhankintaa kannustamalla seuraväkeään, urheilijoitaan, tukijoitaan ja fanejaan pelaamaan Veikkauksen pelinsä jatkossa seuran oman verkkokumppanuuslinkin kautta.

Tarkoitus ei ole haalia suurta määrää uusia pelaajia ja kasvattaa pelaajien panoksia, vaan ohjata jo valmiiksi Lottoa, Kenoa, urheilupelejä ja muita Veikkauksen pelejä (ei Toto- ja kasinopelejä) pelaavat pelaajat pelaamaan pelinsä seuran verkkokumppanuussivujen kautta. Verkkokumppanuus toimii parhaiten seuroissa, joissa on vähintään 300 jäsentä, mutta pienikin seura voi jäsentensä lisäksi sitoa toimintaansa satoja muita toimijoita.

Verkkokumppanuuden edellytykset:

  • Seuran tulee olla rekisteröity urheilu- ja liikuntayhdistys ja ennakkoperintärekisterissä
  • Tilinpäätökset on tehty asiallisesti ja täyttää ns. hyvän yhdistystoiminnan kriteerit
  • Seuralla on olemassa kirjalliset toimintaperiaatteet ja säännöt
  • Seura on toiminut vähintään 3 vuotta
  • Seuralla on toimintaa eri kohderyhmille eli useampia joukkueita/ryhmiä
  • Internet-sivut

Lisätietoa verkkokumppanuudesta

Ilmoita seura mukaan

Tällä lomakkeella ilmoitat seuran halukkuudesta ryhtyä verkkokumppaniksi. Tämän jälkeen tarkastamme seuran sopivuuden verkkokumppaniksi ja edellytysten täyttyessä seura saa Verkkokumppanuuden aloituspaketin. Käsittelemme seurojen ilmoittautumisia neljä kertaa vuodessa (maaliskuussa, toukokuussa, syyskuussa ja joulukuussa). Toimitusaika on noin kuukausi.

Kerromme mielellämme lisää!

verkkokumppani@olympiakomitea.fi

Päivi Häikiö
Olympiakomitea
puh. 040 550 2274
paivi.haikio@olympiakomitea.fi

Tapio Imporanta
Veikkaus Oy
puh. 040 7089032
tapio.imporanta@veikkaus.fi