Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Suomisport – Digitaaliset palvelut

Liikunta- ja urheiluyhteisö tarttuu vahvemmalla otteella digitaaliseen aikakauteen. Suomisport on urheilun digitaalisten palveluiden palvelubrändi. Suomisport tarjoaa koko urheiluyhteisölle nykyaikaisen palvelukonseptin, jossa ensivaiheessa toteutetaan lisenssien ja vakuutusten myynnin kokonaisuus. Palvelun tarjoaa Olympiakomitea yhteistyössä Suomen parhaiden toimittajien Vincitin ja Maksuturvan kanssa.

Uusia digitaalisia palveluita ovat myös nykyaikainen työajanseurannan palvelu Aikajana Sport sekä IT-tuen palvelu OM Sport. Molemmat palvelut tuotetaan yhteistyössä alansa asiantuntijoiden kanssa.

Palveluiden kehitys perustuu jatkuvaan tarpeiden kartoitukseen ja aktiiviseen yhteisten ratkaisujen etsimiseen urheiluyhteisölle.

Digitaalisten palveluiden tuottamisen tavoitteena on helpottaa urheilun ja liikunnan parissa työskentelevien arkea vapauttamalla aikaa ja energiaa hallinnollisista rutiineista sekä tarjoamalla käyttöön uusia oivaltavia palveluratkaisuja. Haluamme luoda myös edellytyksiä urheilun ja liikunnan tietopohjan hyödyntämiselle ja vaikuttavuuden arvioinnille.

“Lisää aikaa liikkeelle!”

Suomisport – Suomen paras sporttipalvelu

70%

”Kasvavista palveluyrityksistä 70 prosenttia pyrkii digitalisoimaan liiketoimintansa.” (HS 12.4.2016). HUOM! Päteekö sama urheilujärjestöihin?