Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tapahtumien tuki

SM-viikko 6.-9.7.2017 Tampereella

Monilajinen tapahtumakonsepti SM-viikko saa jatkoa kesällä 2017.

Helmikuussa 2016 järjestetty historian ensimmäinen SM-viikko oli suuri menestys. Ensimmäistä kertaa järjestetyssä SM-viikossa oli mukana 22 lajia ja viikonlopun aikana jaettiin yli 400 SM-mitalia. Ylen välittämän suorat TV-lähetykset keräsivät parhaimmillaan yli 800 000 katsojaa ja toivat useamman uuden lajin kotikatsomoihin tutustuttavaksi.

Urheilijat, valmentajat ja paikan päällä olleet katsojat antoivat paljon positiivista palautetta ja SM-viikko saa nyt jatkoa. Tapahtuman ensimmäinen kesäversio järjestetään Tampereella 6.-9.7.2017.

SM-viikon yksi tärkeimmistä tavoitteista on saada lajeille uusia harrastajia, seuraajia ja näkyvyyttä. SM-viikko tarjoaa lajiyhteistyön avulla pienemmillekin lajeille suuren tapahtuman mahdollisuudet ja sellaista huomiota, jota ne eivät yksin saisi. Vuodesta 2018 eteenpäin tavoitteena on järjestää SM-viikko 2 kertaa vuodessa, talvella ja kesällä.

LisätietojaRiia Martinoja  ja  SM-viikon tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen 0400 569 792

Superviikonloppu (24.-25.11.2017)

Lajiliittojen ja Olympiakomitean yhteinen Superviikonloppu saa jatkoa! Jos liittosi on kiinnostunut osallistumaan yhteisölliseen, inspiroivaan ja menestystarinoita juhlistavaan tapahtumaan, jossa voi samalla kätevästi järjestää oman syyskokouksen (tai muun kokouksen), varaa aika kalenterista jo nyt. Superviikonlopun konsepti hakee vielä muotoaan: pohdittavana on vielä paikka ja mm. se, onko tapahtuma yksi- vai kaksipäiväinen. Kaikki palaute on tervetullutta: Elina Laine / Olympiakomitea. Tervetuloa mukaan!