Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tietoa jäsenpalveluista

Suomen Olympiakomitean  jäsenpalveluiden tavoite on tukea liikkujien ja urheilujärjestöjen sujuvaa arkea, jotta resursseja vapautuu hallintorutiineista liikunnan ja urheilun tekemiseen. Palveluita tuotetaan omakustanteisesti taloudellista voittoa tavoittelematta. Palveluiden kehitys perustuu jatkuvaan tarpeiden kartoitukseen ja aktiiviseen yhteisten ratkaisujen etsimiseen urheiluyhteisölle.

Suomisport — Isolla loikalla digitaaliseen aikakauteen

Suomisport-palvelu on urheiluyhteisön yhteinen digipalvelu yhteisön arjen ja toiminnan helpottamiseksi. Muita palveluita ovat työajanseurannan (Aikajana Sport) ja tietohallinnon palvelut (OM Sport).

Palveluiden tuottamisen tavoitteena on helpottaa urheilun ja liikunnan parissa työskentelevien arkea vapauttamalla aikaa ja energiaa hallinnollisista rutiineista sekä tarjoamalla käyttöön uusia oivaltavia palveluratkaisuja.

Yhteisillä hankinnoilla kustannussäästöjä

Olympiakomitea  tekee omat hankintansa siten, että muilla järjestöillä on mahdollisuus hyödyntää jo tehtyjä kilpailutuksia ja hankintasopimuksia. Suomisportin sekä OM Sportin ja Aikajana Sportin  lisäksi yhteisistä hankinnoista merkittävimmät ovat musiikin julkisen esittämisen sopimukset  sekä yhteiset vakuutussopimukset.

Urheilun talo 2020-luvulla

Yksi merkittävimmistä yhteisistä projekteista lähivuosina tulee olemaan visio Urheilun talosta 2020-luvulla. Olympiakomitea on haastanut liikunta- ja urheilujärjestöjä miettimään tulevaisuuden toimitilaratkaisuja toimintatapojen muutoksen ja rohkeasti yhdessä tekemisen kautta. Muutoksen ensimmäinen askel on tammikuussa 2018 toteutuva muutto Helsingin Pitäjänmäkeen.

Suomisport – Suomen paras digitaalinen urheilupalvelu

  • Myyntialusta lisensseille, jäsenyyksille ja tapahtumille.
  • Moderni digitaalinen palvelu liitoille, seuroille ja liikkujille.
  • Avoin lähdekoodi: Edullisuus, räätälöitävyys, lajikohtaiset tarpeet ja integraatiot.
  • Ei investointikuluja, taloudellisia riskejä tai yllättäviä kuluja.

Luodaan yhdessä urheilun tietokanta palvelemaan kehitys- ja tutkimustoimintaa!

 

15-60%

Hyvin hoidetulla yhteisellä hankintatoiminnalla voidaan saavuttaa 15-60% säästöt hankinnan kokonaishinnasta.