Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Verkoston toiminta ja tavoitteet

Tehtävä

Verkosto kokoaa yhteen liikunta- ja urheiluyhteisön henkilöt, jotka toimivat erilaisissa kansainvälisyyteen liittyvissä rooleissa. Verkostossa jaetaan tietoa ajankohtaisista kansainvälisistä asioista, kehitetään toimijoiden osaamista ja päätetään kansainvälisen toiminnan yhteisistä suuntaviivoista. Tärkeää on myös verkostoituminen kansainvälisten toimijoiden kesken tiiviin yhteistyön mahdollistamiseksi

Kenelle

Kansainväliset vaikuttajat, lajiliittojen ja muiden järjestöjen johto, lajiliittojen kansainvälisestä toiminnasta ja tapahtumista vastaavat henkilöt, kaupungit ja muut tapahtuman järjestäjät, asiasta kiinnostuneet.

Tavoite

Kansainvälisyysverkoston tavoitteena on tuoda yhteen liikunta- ja urheiluyhteisön kansainvälisten asioiden parissa työskentelevät toimijat tai asiasta kiinnostuneet. Verkoston puitteissa järjestetään avoimia tilaisuuksia, joihin kutsutaan osallistujia jakamaan osaamista, vaihtamaan kokemuksia sekä jakamaan parhaita käytäntöjä kansainvälisillä kentillä. Lisäksi järjestetään kohdennetusti eri ryhmille tarkoitettuja seminaareja, työpajoja ja sparraamistapaamisia toiveiden ja ajankohtaisuuden mukaan.

Yhdessä mietitään vaikuttavimpia keinoja toimia kansainvälisissä kattojärjestöissä ja panostetaan käytännön tekoihin, jotta suomalaisten ääni kuuluisi aikaisempaa paremmin. Lisäksi levitetään parhaita käytäntöjä vaikuttamisen sekä kansainvälisten tapahtumien hakemisen ja järjestämisen teemoissa.

Suomalaisen liikunta- ja urheiluyhteisön kansainvälisyysstrategiaan pääset tutustumaan tästä.

Verkostovastuuhenkilöt

Niina Toroi
Kansainvälisten suhteiden erityisasiantuntija
niina.toroi@olympiakomitea.fi
+35840 672 2220

Kati Mälkki
Asiantuntija
Sport Finland
kati.malkki@olympiakomitea.fi
0400 334 452