Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tietoa kansainvälisyydestä

Suomen Olympiakomitea vaikuttaa kansainvälisissä urheilu- ja liikuntajärjestöissä sekä olympialiikkeessä aktiivisen osallistumisen, tapahtumien ja vaikuttajapaikkojen kautta. Olympiakomitean aktiivinen ja vastuullinen kansainvälinen työ tukee huippu- urheilumenestystä ja liikkeen lisäämistä Suomessa.

Suomen Olympiakomitean kansainvälinen työn neljä peruspilaria ovat vastuullisuuden edistäminen kansainvälisissä urheilujärjestöissä, kansainvälisten tapahtumien saaminen Suomeen, suomalaisten saaminen kansainvälisille vaikuttajapaikoille sekä eurooppalainen liikuntapolitiikka.

Olympiakomitea koordinoi suomalaisten urheilutoimijoiden yhteistä kansainvälisyysverkostoa. Kansainvälisen yhteistyön tiivistämiseksi urheiluyhteisöllä on yhteinen kansainvälisyysstrategia, jonka mukaisesti teemme töitä myös kestävän kehityksen, yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja puhtaan urheilun edistämiseksi sekä kilpailutulosten manipulaation ja muun rikollisuuden vastustamiseksi.

Tietoa kansainvälisyydestä -sivuilta löydät tietoa muun muassa suomalaisista urheiluvaikuttajista, kansainvälisistä tapahtumista ja verkostoyhteistyöstä sekä työkaluja kansainvälisten tapahtumien järjestämiseen.