Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Kumppanit

Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima. Suomalaisen huippu-urheilun rahoitus on lähes 100 % Veikkauksen Veikkaustuottoa. Veikkauksen kanssa viemme eteenpäin sekä huippu-urheilua että liikkeen lisäämistä – Liikutamme suomalaisia!

 

Lennättää Suomen Olympiajoukkueet ja suomalaiset urheilun ystävät Olympialaisiin ja ympäri maailman. Pitkäjänteinen yhteistyömme perustuu jaettuun arvopohjaan ja suomalaiseen huippuosaamiseen. #waytosuccess

Luhta on Suomen Olympiajoukkueiden varustaja ja sinivalkoisen univormumme luoja. Vahva suomalainen osaaminen pääsee Olympiajoukkueen kautta Olympialaisissa kansainvälisille näyttämöille.

 

Muut kumppanit

Finavia varmistaa suomalaisurheilijoille sujuvan matkaanlähdön ja stressittömän valmistautumisen kisoihin. Helsinki-Vantaan lentoasema on olympia- ja paralympiajoukkueiden viimeinen etappi kotimaassa ennen siirtymistä kisapaikoille.

 

Olympiasähkö on energiayhtiö Loisteen lippulaivatuote. Kuka tahansa, voi Olympiasähköä ostamalla tukea suomalaista Olympiaurheilua konkreettisesti. Yhteistyössä järjestämme Loisteen asiakkaille myös elämyksellisiä, liikunnallisia Perheolympialaiset-tapahtumia.

 

 

Atos on Suomen Olympiakomitean IT-kumppani ja yritys joka on vastannut Olympialaisten IT:n toimivuudesta vuoden 1992 Olympialaisista alkaen. Atos vastaa osaamisellaan jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin Olympialaisissa vaadittavan teknologian osalta.

 

 

Olympiakomitea ja Touhula-päiväkodit tekevät uudentyyppistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää suomalaista liikunnallista varhaiskasvatusta. Yhteistyö keskittyy asiantuntijuuteen ja tarkoittaa innostavien sisältöjen viemistä päiväkotien arkeen, jokapäiväisen liikkeen lisäämiseksi jokaiselle lapselle.

 

ÅF on pohjoismainen asiantuntijayritys, joka on Suomen, Ruotsin, Norjan ja Sveitsin  Olympiajoukkueiden Green Advisor. Yhteistyömme kautta lisäämme suomalaisten huippu-urheilijoiden tietoutta ympäristöystävällisemmästä arjesta. ÅF hyödyntää pohjoismaiden tasolla laajasti yhteistyötä Olympialiikkeen kanssa.

 


Cumulus on Olympiajoukkueen hotellikumppani, joka laajalla hotelliverkostollaan majoittaa suomalaiset huippu-urheilijat ja liikkujat kotimaassa.
Palautuminen ja hyvä ravinto mahdollistavat hyvän treeni- tai kilpailupäivän ja tähän Cumulus tarjoaa loistavat puitteet.

Palvelukumppanit

 

Elämys Group on suomalainen yritysten matka- ja tapahtumakumppani ja vaikuttavien elämysten toteuttaja. Elämys Groupin on Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppani olympiakisamatkojen- ja lippujen myynnissä kuluttajille, yhteistyökumppaneille sekä olympiajoukkueelle. Lisäksi Elämys Group vastaa Olympiakomitean yhteistyökumppaneiden hospitality- palveluista matkan aikana sekä  kumppanuuksiin liittyvästä tapahtumamarkkinoinnista Suomessa ja Koreassa.

CHS Group on Olympiajoukkueen kumppani rahti- ja huolintatoiminnassa. CHS vie Olympia- ja paralympiajoukkueen rahdin perille Olympiakaupunkeihin ajallaan meri-, maa- tai ilmateitse.

 

Terveystalo on Olympiajoukkueen terveydenhuollon kumppani ja pitkäaikainen huippu-urheilun tukija. Terveystalon tietotaito ja osaaminen terveydenhuollossa on huppuluokkaa ja se vastaa urheilijoiden monipuolisiin tarpeisiin.

 

Zeropoint on Olympiajoukkueen valinta kompressiovaatteissa. Verenkiertoa parantavat kompressiotuotteet ovat monen urheilijan mieleen niin urheillessa kuin palautuessakin.
Zeropoint tuotteet on suunniteltu ja testattu suomessa yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa.

Oivauni on uniklinikka, joka dosentti Henri Tuomilehdon johdolla valmentaa Olympiajoukkueen urheilijat parempaan uneen ja sitä kautta parempaan palautumiseen.
Uni on ominaisuus, jota urheilijat ja kuka tahansa muukin voi parantaa valmentautumisella. Oivauni ja Olympiajoukkue hakevat yhdessä menestystä yötä myöden.

 

 

Leijona Catering tuo makuelämyksiä Olympiajoukkueen ja urheiluyhteisön tapahtumiin catering-palveluillaan. Leijona Caterin on tuttu näky suomalaisissa urheilutapahtumissa, muun muassa vuotuisella Olympialeirillä.

 

Olympic Training Center –verkosto

Suomessa toimii viisi urheiluopistoa, joissa on olympiatason olosuhteet ja puitteet valmentautumiseen. Näissä keskuksissa harjoittelevat ja leireilevät niin suomalaiset kuin ulkoimaisetkin huippu-urheilijat. Olympic Training Center statuksen urheiluopistoja on Rovaniemellä, Vuokatissa, Pajulahdessa, Vierumäellä, Kuortaneelle.

Globaalin Olympialiikkeen TOP-kumppanit

Kansainvälisellä olympiakomitealla ja 206 kansallisella olympiakomitealla on 10 yhteistä ns. TOP-partneria. Top-partneruus on globaalin tason kumppanuus Olympialiikkeen kanssa.