Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Kumppanit

Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima. Suomalaisen huippu-urheilun rahoitus on lähes 100 % Veikkauksen Veikkaustuottoa. Veikkauksen kanssa viemme eteenpäin sekä huippu-urheilua että liikkeen lisäämistä – Liikutamme suomalaisia!

 

Lennättää Suomen Olympiajoukkueet ja suomalaiset urheilun ystävät Olympialaisiin ja ympäri maailman. Pitkäjänteinen yhteistyömme perustuu jaettuun arvopohjaan ja suomalaiseen huippuosaamiseen. #waytosuccess

 

Lääkärikeskuksen Aavan lanseeraama Virta tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita ja valmennustoimintaa yksilöille ja yrityksille.  Virta-palveluita kehitetään myös huippu-urheilun osaamisen avulla, sillä Suomen olympiajoukkueen ja Aavan yhteistyön pyrkimyksenä on lisätä hyvinvointia yhteiskunnassa. Samalla rakentuu olympiajoukkueen vaatimustason täyttävä testausasema Helsingin ytimeen.

Suomalaisen, perheyritys SGN Groupin omistama Hobby Hall on Olympiajoukkueen pääkumppani. Kumppanuus tukee Hobby Hallin tavoitteita haastaa ulkomaiset verkkokaupat kiristyvässä kilpailussa. Hobby Hallin tuotteilla luodaan lisäksi suomalaisurheilijoille viihtyisää ja kodinomaista tunnelmaa tulevien olympialaisten kisakylissä.

 

Luhta Sportswear Companyn Icepeak -brändi on Suomen Olympiajoukkueiden varustaja ja sinivalkoisen univormumme luoja. Vahva suomalainen osaaminen pääsee Olympiajoukkueen kautta Olympialaisissa kansainvälisille näyttämöille.

Toyota on Kansainvälisen Olympia- ja paralympiakomitean kumppani, sekä Suomen Olympiajoukkueen pääkumppani. ”Me Toyotalla jaamme olympia- ja paraurheilijoiden kanssa ne samat arvot ja palon, jotka saavat tavoittelemaan yhä parempia tuloksia ja kovempia haasteita. Yhteistyön kautta tahdomme kannustaa kaikkia ihmisiä ylittämään omat rajansa ja toteuttamaan unelmansa.”

Muut kumppanit

 

 

Atos on Suomen Olympiakomitean IT-kumppani ja yritys joka on vastannut Olympialaisten IT:n toimivuudesta vuoden 1992 Olympialaisista alkaen. Atos vastaa osaamisellaan jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin Olympialaisissa vaadittavan teknologian osalta.

 

Castrén & Snellman on toiminut Olympiajoukkueen juridisena neuvonantajana vuodesta 2013. Yhteistyö luo edellytyksiä Olympiakomitean laadukkaalle työlle niin urheilussa kuin sen taustallakin. Castren & Snellman toimii Olympiajoukkueen rinnalla kuluvalla Olympiadilla 2016-2020.

 

Finavia varmistaa suomalaisurheilijoille sujuvan matkaanlähdön ja stressittömän valmistautumisen kisoihin. Helsinki-Vantaan lentoasema on olympia- ja paralympiajoukkueiden viimeinen etappi kotimaassa ennen siirtymistä kisapaikoille.

 

Olympiasähkö on energiayhtiö Loisteen lippulaivatuote. Kuka tahansa, voi Olympiasähköä ostamalla tukea suomalaista Olympiaurheilua konkreettisesti. Yhteistyössä järjestämme Loisteen asiakkaille myös elämyksellisiä, liikunnallisia Perheolympialaiset-tapahtumia.

 

Olympiakomitea ja Touhula-päiväkodit tekevät uudentyyppistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää suomalaista liikunnallista varhaiskasvatusta. Yhteistyö keskittyy asiantuntijuuteen ja tarkoittaa innostavien sisältöjen viemistä päiväkotien arkeen, jokapäiväisen liikkeen lisäämiseksi jokaiselle lapselle.

Palvelukumppanit

CHS Group on Olympiajoukkueen kumppani rahti- ja huolintatoiminnassa. CHS vie Olympia- ja paralympiajoukkueen rahdin perille Olympiakaupunkeihin ajallaan meri-, maa- tai ilmateitse.

 

Elämys Group on suomalainen yritysten matka- ja tapahtumakumppani ja vaikuttavien elämysten toteuttaja. Elämys Groupin on Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppani olympiakisamatkojen- ja lippujen myynnissä kuluttajille, yhteistyökumppaneille sekä olympiajoukkueelle. Lisäksi Elämys Group vastaa Olympiakomitean yhteistyökumppaneiden hospitality- palveluista matkan aikana sekä  kumppanuuksiin liittyvästä tapahtumamarkkinoinnista Suomessa ja Koreassa.

 

Terveystalo on Olympiajoukkueen terveydenhuollon kumppani ja pitkäaikainen huippu-urheilun tukija. Terveystalon tietotaito ja osaaminen terveydenhuollossa on huppuluokkaa ja se vastaa urheilijoiden monipuolisiin tarpeisiin.

 

Zeropoint on Olympiajoukkueen valinta kompressiovaatteissa. Verenkiertoa parantavat kompressiotuotteet ovat monen urheilijan mieleen niin urheillessa kuin palautuessakin. Zeropoint tuotteet on suunniteltu ja testattu Suomessa yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa.

Coronaria on uniklinikka, joka dosentti Henri Tuomilehdon johdolla valmentaa Olympiajoukkueen urheilijat parempaan uneen ja sitä kautta parempaan palautumiseen. Uni on ominaisuus, jota urheilijat ja kuka tahansa muukin voi parantaa valmentautumisella. Coronaria Uniklinikka ja Olympiajoukkue hakevat yhdessä menestystä yötä myöden.

 

Olympic Training Center –verkosto

Suomessa toimii viisi urheiluopistoa, joissa on olympiatason olosuhteet ja puitteet valmentautumiseen. Näissä keskuksissa harjoittelevat ja leireilevät niin suomalaiset kuin ulkoimaisetkin huippu-urheilijat. Olympic Training Center statuksen urheiluopistoja on Rovaniemellä, Vuokatissa, Pajulahdessa, Vierumäellä, Kuortaneelle.

Globaalin Olympialiikkeen TOP-kumppanit

Kansainvälisellä olympiakomitealla ja 206 kansallisella olympiakomitealla on 10 yhteistä ns. TOP-partneria. Top-partneruus on globaalin tason kumppanuus Olympialiikkeen kanssa.