Siirry sisältöön
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Kumppanit

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun kumppanit

 

 

Lääkärikeskus Aava haluaa tuoda lisää elinvoimaa työpaikoille. Emme hoida vain sairastuneita, vaan huolehdimme ennakoiden yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnista. Lähdimme mukaan Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme ravistella sekä itseämme että muita työyhteisöjä miettimään millaista arkea työpaikoilla vietetään. Aktiivisuus on muutakin kuin liikunnan lisäämistä. Hyvinvointiin vaikuttavat myös lepo, oikeanlainen ravinto, turvalliset ja toimivat ihmissuhteet sekä merkityksellinen tekeminen. Kaikkiin näihin liittyy myös työpaikan arki.

 

Me Elossa uskomme, että työ tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haasteet antavat mahdollisuuden kehittyä ja kokea onnistumisen tunteita. Työyhteisön jäsenet tsemppaavat ja auttavat toisiaan niin työtehtävien kuin yksityiselämän yllättävissä tilanteissa. Osallistumme Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme kannustaa työpaikkoja panostamaan työntekijöiden hyvinvointiin myös pienillä työarjen teoilla – oikeista työvälineistä aina tasapainoiseen liikuntaan ja terveelliseen ravintoon.

 

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

 

Break Pro on huippufysioterapeuttien suunnittelema taukoliikuntasovellus, joka aktivoi työyhteisöä liikkumaan työnteon lomassa!

 

Euforian tuo Suomen Liikuntatieteellisen Seuran laatuakkreditoimat terveyskuntoanalyysit ja niihin liittyvät valmennukset lähelle osallistujaa.

 

Sportspot tuo viestillesi kasvot.  Tahdomme omalta osaltamme olla nostamassa suomalaista työhyvinvointia uudelle tasolle. Tehtävämme on saada aikaan oivalluksia, olipa kyse sitten toimimisesta muutoksen keskellä, asiakkaiden sitouttamisesta tai innostamisesta liikkumaan. Herätämme viestisi eloon!

 

 

 

 

Liikunnan aluejärjestöt edistävät monipuolisesti liikuntaa ja urheilua omilla alueillaan. Aluejärjestöt tarjoavat laajan kattauksen erilaisia palveluita työpaikoille aina kuntotesteistä liikuntalajikokeiluihin. Kumppaneina toimivat aluejärjestöt vastaavat Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen palautetilaisuuksista yhteistyössä Olympiakomitean asiantuntijoiden kanssa.

 

 


 

Yritysmaratonviestin kumppanit

 

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta.

Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa, josta kotimaiselle liikunnalle ja urheilulle yli 160 miljoonaa euroa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään ja liikkumiseen. Liikkumisen iloa on kiva seurata Töölönlahdella 22.5. Yritysmaraton-tapahtumassa.

 

 

Tulos Helsinki on kotimainen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. “Olemme kasvattaneet asiakkaidemme myyntiä ja auttaneet heitä kansainvälistymään jo vuodesta 2008. Hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö on tasokkaan asiakastyön edellytys. Siksi kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja vaalimaan hyvinvointiaan. Osallistumme Yritysmaratonviestiin mukaan parilla joukkueella. Lisäksi vastaamme tapahtuman digitaalisesta markkinoinnista. Meille on ilo päästä Yritysmaratonviestin yhteistyökumppanina tukemaan lasten liikkumista ja terveellisiä elämäntapoja!”

Zeropoint on Olympiajoukkueen valinta kompressiovaatteissa. Verenkiertoa parantavat kompressiotuotteet ovat monen urheilijan mieleen niin urheillessa kuin palautuessakin. Zeropoint tuotteet on suunniteltu ja testattu Suomessa yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa.

 

Ramirent Finland Oy on urheilun pitkäaikainen tapahtumarakentamisen kumppani. Tavoitteena on helpottaa seurojen, lajiliittojen ja muiden liikuntatoimijoiden toimintaa tarjoamalla laadukkaita tapahtumarakentamisen palveluratkaisuja sekä edistää suomalaisten urheilutapahtumien laatua. Onnistuneesta tapahtumasta jää hyvä mieli niin yleisölle, kuin järjestäjillekin. Yritysmaratonviestin tapahtuman rakentamisessa on hienoa olla mukana yhteistyökumppanina. Hyvinvoiva henkilökunta on meille tärkeä arvo ja sen vuoksi oli luontevaa koota tapahtumaan myös oma joukkue, etenkin kun voimme samalla tukea lasten liikkumista.

Stopteltat Oy on vuosittain kumppanina telttojen ja kalusteiden vuokraajana lukuisissa tilaisuuksissa häistä ja perhejuhlista suuriin urheilu- ja yritystapahtumiin sekä festivaaleihin. On hienoa osallistua YMV- tapahtumaan yhteistyökumppanina samalla tukien lasten liikkumista ja terveellisiä elämäntapoja.

Loisto Catering on innovatiivinen ja moderni catering-yritys. Olemme ylpeitä saadessamme toimia Yritysmaratonin yhteistyökumppanina tukien lasten liikkumista ja terveellisiä elämäntapoja. Haluamme edistää terveellistä ruokailua ja ruoan ympärille rakentuvaa yhdessäoloa.

 

Securitas on kolmatta vuotta Yritysmaratonin turvallisuuskumppanina. On mahtavaa olla mukana tuottamassa laadukasta hyvänmielen tapahtumaa – turvallisesti. Haluamme kannustaa henkilöstöämme terveellisiin ja liikunnallisiin elämäntapoihin, jonka vuoksi meillä on kumppanuuden lisäksi tapahtumassa myös oma juoksujoukkue. Erityisen tästä tapahtumasta tekee se, että voimme oman henkilöstömme lisäksi tukea myös lasten liikkumista!

 

Työntekijöiden hyvinvoinnin ja jaksamisen huomioiminen on tärkeää, myös tapahtumatekniikka-alalla, jossa työ voi ajoittain olla fyysisesti varsin raskasta. On ilo olla mukana YMV-tapahtumassa yhteistyökumppanina kannustamassa yrityksiä tukemaan työyhteisöjen hyvinvointia liikkumisen avulla. Tavoitteenamme on yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollistaa onnistunut tapahtuma, josta on iloa osallistujille ja myös konkreettista hyötyä yhteiskunnallisesti. Tapahtuma tekee arvokasta työtä lasten liikunnan lisäämiseksi!

 

“Meille hyvinvoivat työntekijät ovat ensiarvoisen tärkeitä. Panostamalla henkilöstön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, on mahdollista saavuttaa huikeita tuloksia, niin yrityksen kuin jokaisen työntekijän oman hyvinvoinnin kannalta. YMV toimii oivana välietappina tässä pitkäntähtäimen projektissa ja samalla on mahdollista tukea Lasten Liikkeen tärkeää tehtävää lasten liikunnan edistämisessä.”

 

Helsingin kaupunki on käynnistänyt liikkumisohjelman, jonka tavoitteena on saada helsinkiläiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän. Keskeisenä kohderyhmänä on kaupungin oma henkilöstö. Tavoitteena on vaikuttaa ihmisten asenteisiin, madaltaa liikkeelle lähtemisen kynnystä ja lisätä liikkumisen iloa. Lähdemme siitä, että pienikin liike auttaa. Käytä liikkumavarasi!

 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 630 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.