Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Työkaluja ja Tähtiseura-laatumerkki

Tähtiseura-ohjelmasta tukea ja laatutunnus myös aikuisten seuratoimintaan

Urheiluseuran laadukkaasta aikuistoiminnasta on mahdollisuus saada Tähtimerkki osana seurojen valtakunnallista Tähtiseura-laatuohjelmaa. Aikuisliikunnalle on määritelty siinä omat laatutekijät. Ohjelma tarjoaa tukea ja työkaluja aikuistoiminnan kehittämiseen urheiluseurassa. Lue lisää Tähtiseura-ohjelmasta.

Työkaluja ja materiaaleja

Tähtiseura-ohjelma tarjoaa työkaluja erityisesti aikuisliikunnan kehittämiseen seurassa. Tutustu työkaluihin täällä (katso kohta AIKUISET).

Mikäli laajempi seuran – kuten esimerkiksi hallinnon ja johtamisen – kehittäminen kiinnostaa, kannattaa tutustua muihin tarjolla oleviin työkaluihin. Yleiset seuran kehittämisen materiaalit ja työkalut löytyvät täältä.

Terveyden edistäminen on usein aikuisliikkujalle tärkeä motiivi hakeutua liikuntaharrastuksen pariin. Seuran kannattaakin hyödyntää tätä näkökulmaa jäsenhankinnassaan ja markkinoinnissaan.

Lisätukea terveyden edistämisen näkökulman hyödyntämiseen saa esimerkiksi lajien terveysprofiileista. Terveysprofiilit on luotu seuraavista lajeista:

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunnan (VAU) Parempaan kuntoon -oppaat liikkujalle saat ladattua tästä.

Lue tarinoita aikuisten seuratoiminnasta

Lue lisää aiheesta