Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Seurasydän

Seurasydän liputtaa seuratoiminnan yhteisöllisyyttä

Liikunnan ja urheilun valtavan suuri merkitys ihmisten hyvinvoinnille on noussut käsinkosketeltavasti esille, kun koronapandemia pysäytti harrastus- ja urheiluseuratoiminnan.

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Seurasydän-kampanjan tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa seuratoimintaa #seurasydän-kampanjan avulla erityisesti syyskuussa 2021.  Juhlimme #seurapaitapäivää tiistaina 28.9.2021 – ja kutsumme ihan jokaisen teistä mukaan!

 

Syyskuussa sykkii #Seurasydän!

Syyskuussa haluamme teidät kaikki mukaan näyttämään seurasydäntänne. ​Silloin seuraihmiset voivat kokea vilpitöntä ylpeyttä toiminnastaan ja muistuttaa seuratoiminnan olevan arvokasta ja valtavan merkityksellistä työtä. Seurasydäntä seuraamalla myös uudet ihmiset voivat löytää tiensä seuratoimintaan. Syksy käynnistää uuden kauden monissa lajeissa sekä seuroissa – se onkin siksi hyvä aika kutsua uusia liikkujia mukaan viestillä #liityseuraan.

#Seurapaitapäivää juhlittiin tiistaina 28.9.2021

Yksi syksyn kampanjan kohokohdista oli tiistaina 28.9. vietettävä Seurapaita­päivä, jolloin kannustamme kaikkia pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten vaan sonnustautumaan seuran väreihin.

Aineistoja seuroille

Tarjoamme viestintään erilaista valmista aineistoa, jota voitte vapaasti hyödyntää.

Tarjolla on sekä omien kuvien päälle laitettavia #seurasydän-kehyksiä ja instastory-kuvia ja -videoita, joihin on helppo lisätä seuran omat viestit.  Kaikkea aineistoja voi hyödyntää vapaasti.

#Seurasydän aineistot voi ladata täältä.

Seurasydämen sometilit seurantaan

Seurasydämen Facebook-­ ja Instagram-­tileillä jaetaan ahkerasti parhaita #seura­sydän-­postauksia seuroilta ympäri maan. Ottakaa tilit seurantaan, niin näette mitä kaikkea urheiluyhteisö tekee ja millä tavoin olette mukana teke­mässä Seurasydämestä syksyn suurimman urheiluilmiön!

   fb.me/seurasydan          @seurasydan

 

 

Seurasydän