Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Miten mukaan?

Liikuntaleikkikoulu -konsepti tarjoaa laadukkaan ja helpon tavan urheiluseuroille, yhdistyksille, seurakunnille, päiväkodeille ja muille pienten lasten liikuttajille järjestää alle kouluikäisille lapsille monipuolista liikuntaa!

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus

Ennen Liikuntaleikkikoulu -toiminnan aloittamista ohjaaja käy 16 tunnin Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen. Koulutuksia järjestävät liikunnan aluejärjestöt ympäri Suomea ja koulutus on avoin kaikille.

Katso tulevat ohjaajakoulutukset Liikunnan aluejärjestöjen nettisivuilta

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat liikunnan perustaitojen kehittyminen, leikinkehittely ja lasten monipuolisen liikunnan ohjaaminen.

Koulutuksen hintaan kuuluu ohjaajakansio, josta löytyy tiivis Liikuntaleikkikoulun teoriaperusta, 30 tuntimallia 2-3 -vuotiaiden Perheliikkariin, 30 tuntimallia 4-5 -vuotiaille ja 15 tuntimallia 6 -vuotiaille. Lisäksi ohjaajakansiosta löytyy kehokortit sekä Liikuntaleikit ja välinevinkit -opas, joka sisältää yli 100 uutta leikkiä ja vinkkiä!

Löydä oman alueesi seuraava Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus ja lähde mukaan Liikkarin iloiseen maailmaan!

Lisämateriaalit

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen käyneet voivat tilata Liikuntaleikkikoulun lisämateriaaleja.

Lisämateriaalit ovat tilattavissa Olympiakomitean verkkokaupasta.

  • 2-3, 4-5 ja 6-vuotiaille kotitehtävävihkot. (Myös ruotsinkielisinä)
  • Sykkivät Sydämet -cd-levy, josta löytyy viisi täysin uutta kappaletta liikuntavinkkeineen. Albumi on saatavilla myös Spotifystä.

Muut materiaalit: