Siirry sisältöön
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Seurasydän

Seurasydän liputtaa seuratoiminnan yhteisöllisyyttä syyskuussa 2020

Liikunnan ja urheilun valtavan suuri merkitys ihmisten hyvinvoinnille on noussut käsinkosketeltavasti esille tänä vuonna, kun koronapandemia pysäytti harrastus- ja urheiluseuratoiminnan. Nyt kun ihmiset pääsevät takaisin harrastusten pariin, on urheiluseuroilla ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää ihmiset ja saada meidät voimaan paremmin.

Poikkeuksellisen alkuvuoden jälkeen syksy käynnistää monen lajin kaudet ja kääntää symbolisestikin sivua. Miten teidän seuranne seurasydän toivottaa entiset sekä uudet liikkujat ja urheilijat mukaan?

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa seuratoimintaa #seurasydän-kampanjan avulla erityisesti syyskuussa 2020.  Juhlimme #seurapaitapäivää jälleen tiistaina 29.9.2020 – ja kutsumme ihan jokaisen teistä mukaan!

 

#Seurasydän-kampanja lyhyesti

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Seurasydän-kampanjan tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. #Seurasydän kutsuu kaikki mukaan toimintaan.

Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​

Seurasydän on seurojen kampanja, jonka me kaikki luomme yhdessä. Seurasydän näkyy urheiluseurojen ulkopuolelle seuran ja sen jäsenten kautta. Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset. Seuran toiminnassa mukana olevat voivat jakaa seuran hyvää, yhteisöllistä ilmapiiriä seuran ulkopuolelle omissa sosiaalisen median kanavissaan #seurasydän-tunnisteen kanssa.

Syyskuussa sykkii #Seurasydän!

Syyskuussa haluamme teidät kaikki mukaan näyttämään seurasydäntänne. ​Silloin seuraihmiset voivat kokea vilpitöntä ylpeyttä toiminnastaan ja muistuttaa seuratoiminnan olevan arvokasta ja valtavan merkityksellistä työtä. Seurasydäntä seuraamalla myös uudet ihmiset voivat löytää tiensä seuratoimintaan. Syksy käynnistää uuden kauden monissa lajeissa sekä seuroissa – se onkin siksi hyvä aika kutsua uusia liikkujia mukaan viestillä #liityseuraan.

#Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 29.9.2020

Yksi syksyn kampanjan kohokohdista on tiistaina 29.9. vietettävä Seurapaita­päivä, jolloin kaikkia kannustetaan­ pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten vaan sonnustautumaan seuran väreihin. Haastetaan nykyiset ja entiset jäsenet mukaan. Jaetaan kuvia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #seurapaitapäivä #seurasydän ja #seurannimi.

Aineistoja seuroille

Tarjoamme viestintään erilaista valmista aineistoa, jota voitte vapaasti hyödyntää.

Tarjolla on sekä omien kuvien päälle laitettavia #seurasydän-kehyksiä ja instastory-kuvia ja -videoita, joihin on helppo lisätä seuran omat viestit.  Kaikkea aineistoja voi hyödyntää vapaasti.

Vuoden 2020 materiaalit ovat ladattavissa alla olevista linkeistä:

Tutustu Seurasydän-tarinoihin                                                                

Seurasydämen sometilit seurantaan

Seurasydämen Facebook-­ ja Instagram-­tileillä jaetaan ahkerasti parhaita #seura­sydän-­postauksia seuroilta ympäri maan. Ottakaa tilit seurantaan, niin näette mitä kaikkea urheiluyhteisö tekee ja millä tavoin olette mukana teke­mässä Seurasydämestä syksyn suurimman urheiluilmiön!

   fb.me/seurasydan          @seurasydan

 

Lisätietoja

Tuula Paataja, viestintäpäällikkö, tuula.paataja@olympiakomitea.fi
Liina-Maija Rummukainen, viestintäkoordinaattori, liina-maija.rummukainen@olympiakomitea.fi
Eija Alaja, asiantuntija, seuratoiminta, eija.alaja@olympiakomitea.fi
Ville Köngäs, markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö, yritysyhteistyö, ville.kongas@olympiakomitea.fi

Seurasydän