Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Hyödyt ja edut Tähtiseuralle

Mitä hyötyä laatuohjelmasta on urheiluseuralle? 

Tähtiseura on vahva ja tunnettu brändi, joka kertoo seuran laadukkaasta toiminnasta. Tuemme laatuohjelmaan osallistuvia seuroja toiminnan helpossa kehittämisessä monin eri tavoin. Myös verkostoituminen ja yhteistyö helpottuu niin seurojen välillä kuin lajiliittojen ja aluejärjestöjen kanssa. Lue lisää Tähtiseura-brändistä >

Tarjoamme seuroille maksuttoman Tähtiseura-verkkopalvelunseurakehittäjien tuen, koulutusta, materiaaleja ja erilaista tietoa käytännön kehitystyöhön. 

Seura saa hyödyntää Tähtiseuratunnusta markkinoinnissa, mikä auttaa esim. uusien jäsenten hankinnassa. Myös monet kunnat ovat ottaneet yhdeksi avustuskriteereistään sen, että seura on Tähtiseura.

Tähtiseurat voivat lisäksi hakea vuosittain niille suunnattuja erikoispalkintoja. Esimerkiksi vuonna 2020 palkintojen yhteisarvo on 22 000 euroa.

Tulemme yhdessä lajiliittojen kanssa tekemään Tähtiseura-ohjelmaa tunnetuksi seuraavina vuosina erilaisin markkinoinnillisin keinoin.

Yhteisöstä voimaa 

Tähtiseuroilla on Facebookissa oma suljettu ryhmä, johon jokainen tähtiseuralainen tai Tähtiseura-ohjelmasta kiinnostunut on tervetullut liittymään. Ryhmässä viestitään ajankohtaisista asioista ja sieltä saa hyviä vinkkejä sekä vertaistukea oman seuran kehittämistyöhön.
Hae tästä Tähtiseurat-ryhmän jäseneksi >
 

Aikuisten tähtimerkistä lisäarvoa seuralle

Laadukasta aikuisliikuntaa tarjoamalla on mahdollisuus kasvattaa sekä seuran jäsenmäärää että saada toimintaan mukaan potentiaalisia uusia toimijoita. Kun yhteiset laatutekijät on jo huomioitu seuran toiminnassa, on pienellä työllä helppo saada myös aikuisten tähtimerkki.

Lue aikuisten tähtimerkin hyödyistä sekä Joensuun Uimaseuran kokemuksista >