Siirry sisältöön
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tähtiseura-verkkopalvelu

Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelu on avoin kaikille urheiluseuroille. Sen avulla seura voi kehittää toimintaansa ja tavoitella myös itselleen Tähtimerkkiä. Maksuttomassa palvelussa urheiluseurat  voivat kehittää toimintaansa itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjän kanssa. Palvelua käytetään myös Tähtimerkin auditoinnissa. Verkkopalvelu toimii osana Suomisport Seurapalvelua.

Kirjaudu Tähtiseura-verkkopalveluun tämän linkin kautta >

Tutustu Suomisport Seurapalveluun tämän linkin kautta>

Ohjeet Tähtiseura-verkkopalveluun:

  1. Suomisport Seurapalvelun käyttöönotto ja käyttöoikeuksien hankkiminen
  • Tutustukaa Suomisport Seurapalvelun käyttöönoton ohjeisiin>>
    • Huom! Pelkän Tähtiseura-verkkopalvelun käyttäminen ei edellytä Suomisport Seurapalvelussa maksupalvelusopimuksen tekemistä, johon tarvitaan yhdistysrekisteriote/seuran nimenkirjoittajien tiedot, vaan verkkopalvelun voi ottaa käyttöön heti, kun kehittämistiimin käyttöoikeudet ovat kunnossa. Käyttö on maksutonta.
  • Jokaisella tiimin jäsenellä tulee olla omat Tähtiseurakäyttäjä-käyttöoikeudet, jotka seuran Suomisport-pääkäyttäjä voi myöntää.
    • Käyttöoikeuden lisääminen edellyttää, että kaikilla käyttäjillä on oma sporttitili Suomisportissa. Pääkäyttäjä tarvitsee jokaiselta käyttäjältä sporttitilin ID-numeron ja henkilön sukunimen. Ohjevideo sporttitilin luomiseen sekä käyttöoikeuksien hallintaan löytyy Suomisportin tukisivuilta>
  1. Palvelun käyttäminen

 

Tarvitsetko opastusta palvelun käyttämisessä tai auditointiin valmistautumisessa?

Lisää liikettä pääyhteistyö­kumppanit
Huippu-urheilun pääyhteistyö­kumppanit