Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tilaisuudet

Tähtiseuroille ja Tähtiseuraksi matkalla oleville seuroille suunnattuja tilaisuuksia. Osa järjestetään etäyhteydellä Zoom-videopalvelun kautta.

Tähtiseura – tukiklinikat ja teematapaamiset (Zoom- videokokous)

Tulossa:

Tähtiseura-verkkopalvelun käyttö ja auditointiin valmistautuminen -koulutus.

  • 14.2. klo 17-18,
  • Pe 1.3. klo 14-15
  • Pe 8.3. klo 14-15
  • Ke 10.4. klo 17-18

Ilmoittautuminen>

Tähtiseurojen alueelliset tapaamiset keväällä 2019

Tähtiseura -ohjelma on ottanut reippaita ensi askeleita ja lähtenyt liikkeelle yli 500 seurassa, 41 eri lajissa eri puolella Suomea.  Hieno juttu!

Suomen Olympiakomitea ja liikunnan aluejärjestöt kutsuvat Tähtiseurat alueellisiin tilaisuuksiin, joita järjestetään 16 paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Tilaisuuksien teemana on seuratoiminnan viestintäkampanja, jota halutaan rakentaa yhdessä seurojen kanssa.  Urheiluseuratoiminta on valtava kansanliike, jossa on mukana 1,2 miljoonaa ihmistä.  Haluamme tuoda tätä mahtavaa toimintaa esille koko yhteiskunnalle. Niille, jotka eivät vielä ole mukana seuroissa ja niille, jotka jo ovat mukana.  Tule mukaan ideoimaan ja kuulemaan, miten sinun seurasi voi olla kampanjassa mukana.  Muita teemoja ovat Tähtiseuraohjelman ajankohtaiset asiat ja kysymykset sekä liikunnan aluejärjestön valitsemat aluekohtaiset asiat.

Tilaisuus on maksuton.  Tarjolla kahvia ja sämpylää.

Ilmoittaudu etukäteen valitsemaasi tilaisuuteen tästä: https://www.lyyti.in/aluekierros2019

Aluekierroksen jälkeen järjestämme vielä aiheesta zoom-palaverin. (=videopalaverin), jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Tervetuloa!

 

Tähtiseura-päivät 2020

Tähtiseurojen yhteinen valtakunnallinen tapahtuma, Tähtiseura-päivät, järjestetään joka toinen vuosi. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään syksyllä 2020.

  • Vuoden 2018 Tähtiseura-päivien esitysmateriaaleihin voit tutustua tästä>