Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tilaisuudet

Tähtiseuroille ja Tähtiseuraksi matkalla oleville seuroille suunnattuja tilaisuuksia. Osa järjestetään etäyhteydellä videopalvelun kautta.

Tähtiseura – tukiklinikat ja teematapaamiset (Zoom- videokokous)

Tähtiseura-verkkopalvelun käyttö ja auditointiin valmistautuminen -koulutus Zoom-videopalvelun kautta.

  • to 14.11. klo 17-18

Lisätietoja ja ilmoittautuminen>

 

Seurojen päätoimisten päivä 12.11.2019

Olympiakomitea järjestää eri lajien seurojen päätoimisille tilaisuuden, jossa voi tavata kollegoja sekä kuulla maan parhaita asiantuntijoita ja saada eväitä omaan tekemiseen.
Ohjelmassa perehdytään mm.  seuratoiminnan tulevaisuuteen: mihin suuntaan seuratoiminta on menossa?  Miten osaamme johtaa vapaaehtoisia niin, että he ovat meille innostunut voimavara?  Seuratyö vie myös helposti mukanaan tekijänsä, miten varmistaa oma jaksaminen ja kehittyminen?  Digitaalisuudesta luvataan helpotusta arkeen, mutta onko siitä oikeasti apua?  Käytännön malleja kaivataan aina: Tule kuulemaan miten seurojen toiminnan johtamisessa ovat onnistuneet Joensuun Uimaseura ja Oulun Kärpät.

Ohjelma ja ilmoittautuminen>

 

Tapahtumat vuorovuosittain

Tähtiseura-päivät: Tähtiseurojen yhteinen valtakunnallinen kohtaaminen

Tähtiseurojen yhteinen valtakunnallinen tapahtuma, Tähtiseura-päivät, järjestetään joka toinen vuosi. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään syksyllä 2020 (3.-4.10.2020).

  • Vuoden 2018 Tähtiseura-päivien esitysmateriaaleihin voit tutustua tästä>

Tähtiseurojen alueelliset tapaamiset

Suomen Olympiakomitea ja liikunnan aluejärjestöt  järjestivät Tähtiseuroille alueellisia tilaisuuksia 16 paikkakunnalla eri puolella Suomea maalis-huhtikuun 2019 aikana. Tilaisuuksien teemana oli seuratoiminnan viestintäkampanja, jota halutaan rakentaa yhdessä seurojen kanssa.  Muita teemoja olivat Tähtiseuraohjelman ajankohtaiset asiat ja kysymykset sekä liikunnan aluejärjestön valitsemat aluekohtaiset asiat.

Aluetapaamisten esitysmateriaali keväällä 2019: