Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tilaisuudet

Tähtiseuroille ja Tähtiseuraksi matkalla oleville seuroille suunnattuja tilaisuuksia. Osa järjestetään etäyhteydellä videopalvelun kautta.

Tähtiseura – tukiklinikat ja teematapaamiset (Zoom- videokokous)

Tähtiseura-verkkopalvelun käyttö ja auditointiin valmistautuminen -koulutus Zoom-videopalvelun kautta (1h). Klinikalla opastetaan Tähtiseura-verkkopalvelun käyttämistä ja käydään läpi askeleet mitä seura tarvitsee valmistautuessaan Tähtiseura-auditointiin.
Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportissa. Koulutuksen sisältö on kaikilla klinikoilla sama ja osallistuminen on maksutonta. Tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden.

Lisätietoja: suvi.voutilainen@olympiakomitea.fi

Tapahtumat vuorovuosittain

Tähtiseura-päivät: Tähtiseurojen yhteinen valtakunnallinen kohtaaminen

Tähtiseurojen yhteinen valtakunnallinen tapahtuma, Tähtiseura-päivät, järjestetään joka toinen vuosi. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään syksyllä 2020 (3.-4.10.2020, Helsinki).

  • Vuoden 2018 Tähtiseura-päivien esitysmateriaaleihin voit tutustua tästä>

Tähtiseurojen alueelliset tapaamiset

Suomen Olympiakomitea ja liikunnan aluejärjestöt  järjestivät Tähtiseuroille alueellisia tilaisuuksia 16 paikkakunnalla eri puolella Suomea maalis-huhtikuun 2019 aikana. Seuraava aluekierros keväällä 2021.

Aluetapaamisten esitysmateriaali keväällä 2019:

Seurojen päätoimisten päivä 12.11.2019

Olympiakomitea järjesti eri lajien seurojen päätoimisille tilaisuuden, jossa tavattiin kollegoita, kuultiin maan parhaita asiantuntijoita ja saatiin eväitä omaan tekemiseen. Seuraava päätoimisten päivä pyritään järjestämään vuonna 2021.

Esitysmateriaalit Päätoimisten päivässä: