Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Palkinnot

Tähtiseurojen palkintohaku 2018 on käynnissä 16.9 asti

 

Olympiakomitea ja Gasum kannustavat lasten ja nuorten Tähtiseuroja – yhteensä 19 000 euron palkinnot!

Olympiakomitea ja Gasum etsivät esimerkillisellä tavalla lasten ja nuorten liikuntaa ja urheilua edistäviä Tähtiseuroja.

  • Voittajaseura palkitaan 5 000 euron Vuoden Tähtiseura -palkinnolla ja lisäksi 14 muuta seuraa palkitaan 1 000 euron alueellisilla kannustuspalkinnoilla. Palkitsemisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

Tähtiseura-palkinto on jatkoa vuoden Sinettiseura -palkinnolle. Kahden viimeisen vuoden ajan Gasum on mahdollistanut 30 Sinettiseuran palkitsemisen. Vuoden 2017 Sinettiseura -palkinnon sai Joensuun Uimaseura ja 2016 SB Vantaa. Katso seuravideo tästä.

 

Fiksu seura -palkinto: Olympiakomitea ja Sitra kutsuvat seuroja jakamaan fiksuja käytäntöjä – kannusteena yhteensä 3000 euron palkinnot!

Onko teidän seurassanne otettu käyttöön jokin ympäristön kannalta fiksu toimintatapa? Kerro se meille! Osallistumalla lyhyeen kyselyyn voit nostaa fiksua seuraasi kaikkien tietoisuuteen ja jakaa hyviä ideoita. Kyseessä voi olla iso tai pieni uudistus, tärkeintä on fiksuus ja toimivuus.

  • Paras toimintatapa palkitaan 2 000 euron palkinnolla ja kaikkien kriteerit täyttävien ehdotusten välillä arvotaan 1 000 euron kannustuspalkinto!

Tähtiseurat voivat hakea molempia palkintoja hakulomakkeen kautta: https://www.lyyti.in/Tahtiseurapalkinnot2018

Hakuaika päättyy su 16.9 klo 23.59.