Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tähtiseura-päivät

Tähtiseurat kohtaavat lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna

Tähtiseura-päivillä 6.-7.10.2018 on luvassa mielenkiintoista ohjelmaa huippupuhujineen ja -asiantuntijoineen. Yhteisen ohjelman lisäksi tarjolla on myös lajien omat kokoontumiset sekä Tähtiseurojen iltajuhla. Sunnuntaina järjestetään Ideatori, jonka rinnakkaisista ohjelmaosioista voit valita mieluisesi! Tapahtuma tarjoaa seuroille mahdollisuuden kouluttautumiseen, verkostoitumiseen ja hyvien käytäntöjen vaihtoon.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?: Kaikki laatuohjelmasta ja seuratoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tapahtuma antaa tuoretta infoa monenlaisissa seuratehtävissä toimiville. Tähtiseurat voivat itse harkita, ketkä teidän seurasta osallistuvat Tähtiseura-päiville – Tähtiseuratoiminnan vastuuhenkilö, seurojen luottamushenkilöitä, toimihenkilöitä, valmennusväkeä…

31.8 mennessä ilmoittautuneiden kesken arvomme hienon PyeongChangin Olympialaisiin valmistetun Tunturi retro Poni -polkupyörän sekä 5 kappaletta 20€:n arvoisia Lippu.fi:n lahjakortteja.

Ajankohta ja paikka: la 6.10-su 7.10.2018, Marina Congress Center, Helsinki

***Tutustu ohjelmaan sivun alalaidasta.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/tahtiseurapaivat

  • Ilmoittautuminen päättyy 23.9. Ilmoittaudu 31.8 mennessä, niin pääset mukaan edullisemmalla Early bird-hinnalla.  Huom!  Myös majoituskiintiö, jossa huonehinnat ovat edullisempia on voimassa 31.8. asti. (lisätietoja alla)

Osallistumismaksut

Osallistujamaksu sisältää seminaariohjelman, tarjoilut sekä illallisen lauantaina.

Early bird hinnat 31.8.2018 asti
Molemmat päivät 130€/ hlö
Vain lauantai 95€/hlö
Vain sunnuntai 60€/ hlö

Hinnat 1.9. alkaen
Molemmat päivät 150€/ hlö
Vain lauantai 115€/hlö
Vain sunnuntai 80€/ hlö

HUOM Majoitus! Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta. Osallistujalla on mahdollisuus ostaa majoitus Hotel Scandic Grand Marinasta kiintiöhintaan 1hh: 106€/yö, 2hh: 116€/yö, 3hh: 136€/yö. Edullisemmat kiintiöhinnat ovat voimassa 31.8 saakka koskien majoitusta 6.-7.10 välisenä yönä. Varaukset hotellin nettisivujen kautta koodilla BTAH051018.  31.8 jälkeen majoitusta saatavilla kiintiöstä vain, jos huoneita on yhä jäljellä.

Huom! Mikäli olette lajiliittonne kanssa sopineet, että liittonne maksaa majoituksen, olkaa tällöin yhteydessä liittoonne, joka hoitaa majoitusvarauksen tekemisen.

Lisätietoja: Suvi Voutilainen, Olympiakomitea, suvi.voutilainen@olympiakomitea.fi, puh. 0440 944 505

 

Ohjelma