Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Tähtiseura-päivät

Tähtiseurat kohtaavat lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna

Uusi seuratoiminnan laatuohjelma eli Tähtiseura-ohjelma lanseerataan ja sitä juhlistetaan seurojen yhteisillä Tähtiseura-päivillä 6.-7.10! Luvassa mielenkiintoista  ohjelmaa huippupuhujineen ja -asiantuntijoineen. Yhteisen ohjelman lisäksi tarjolla on myös lajien omat kokoontumiset, Tähtiseurojen iltajuhla sekä ideatori. Tapahtuma tarjoaa seuroille mahdollisuuden kouluttautumiseen, verkostoitumiseen ja hyvien käytäntöjen vaihtoon.

Kaikki laatuohjelmasta ja seuratoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tapahtuma antaa tuoretta infoa monenlaisissa seuratehtävissä toimiville. Tähtiseurat voivat itse harkita, ketkä teidän seurasta osallistuvat Tähtiseura-päiville – Tähtiseuratoiminnan vastuuhenkilö, seurojen luottamushenkilöitä, toimihenkilöitä, valmennusväkeä…

Ajankohta ja paikka: la 6.10-su 7.10.2018, Marina Congress Center, Helsinki

Ohjelmasisältö ja ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/tahtiseurapaivat

  • Ilmoittautuminen päättyy 23.9. Ilmoittaudu 31.8 mennessä, niin pääset mukaan edullisemmalla Early bird-hinnalla.

 

Tähtitapaamiset – Treffaa henkilö, jonka kanssa voit keskustella sinua kiinnostavasta aiheesta!  Verkostoitumista ja kohtaamisia helpoittaakseen tapahtumassa tulee olemaan käytössä Brella-verkostoitumistyökalu, jonka avulla on mahdollista löytää arvokkaita kontakteja. Brella-sovelluksen avulla voit selata muita Tähtiseura-päivien osallistujia ja mielenkiintoisimpien kohdalla ehdottaa tapaamista tapahtuman aikana. Palvelu avataan käyttöön syyskuussa. Lisätietoja tulossa.

Osallistumismaksut

Osallistujamaksu sisältää seminaariohjelman, tarjoilut sekä illallisen lauantaina.

Early bird hinnat 31.8.2018 asti
Molemmat päivät 130€/ hlö
Vain lauantai 95€/hlö
Vain sunnuntai 60€/ hlö

Hinnat 1.9. alkaen
Molemmat päivät 150€/ hlö
Vain lauantai 115€/hlö
Vain sunnuntai 80€/ hlö

Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta. Osallistujalla on mahdollisuus ostaa majoitus Hotel Scandic Grand Marinasta kiintiöhintaan 1hh: 106€/yö, 2hh: 116€/yö, 3hh: 136€/yö. Kiintiöhinnat ovat voimassa 31.8 saakka koskien majoitusta 6.-7.10 välisenä yönä. Varaukset hotellin nettisivujen kautta koodilla BTAH051018

Huom! Mikäli olette lajiliittonne kanssa sopineet, että liittonne maksaa majoituksen, olkaa tällöin yhteydessä liittoonne, joka hoitaa majoitusvarauksen tekemisen.