Våra tjänster för företag

Olympiskt partnerskap

Vi på Olympiska kommittén tror att rörelse förändrar världen. Idrott och motion har kraften att förena människor, skapa förebilder och få oss att må bättre.

Vi uppmanar företag att delta i att stärka Finlands livskraft och gemenskap genom idrott och motion. Vi erbjuder företag olympiskt partnerskap: ansvarsfull påverkan, marknadsföring av världsklass inom idrott samt ett fantastiskt och idérikt nätverk av partners.

Välkommen att göra effektiv idrottsmarknadsföring och samhällsnytta med oss.

Donation som en del av företagets ansvarstagande

Olympiakommittén erbjuder företag möjligheten att visa samhällsansvar även utan de förmåner som sponsring ger. Ansvar kan visas genom att exempelvis göra en donation till Olympiafonden.

Målet med Olympiafonden, som grundades år 2018, är att genom privat finansiering samla in medel för en fond som fungerar på samma sätt som Kulturfonden, vars avkastning stöder barns rörelse och ungas målinriktade idrottande.

Fonden har redan samlat in över 1,2 miljoner euro i kapital. När 2 miljoner har samlats in, fördubblas summan till 4 miljoner med statlig matchning. Matchningen fördubblar varje omgång av 2 miljoner euro som samlas in med privat finansiering upp till 20 miljoner. Det övergripande målet är en fond på 40 miljoner euro, vars avkastning från investeringar delas ut som stipendier för barns rörelse och ungas målinriktade idrottande.

Kom med och bygg upp ett Finland med funktionsförmåga

Stillasittande och brist på fysisk aktivitet hotar Finlands funktionsförmåga både nu och i framtiden. Om utvecklingen fortsätter som nu kommer brist på fysisk aktivitet att underminera finländarnas förmåga att fungera. Det är dags att återställa rörelse och funktionsförmåga som Finlands styrka.

Förbättring av funktionsförmågan börjar med stora och små handlingar – löften att förändra vardagsmiljön för att göra den mer rörlig. Ett funktionsdugligt Finland skapas tillsammans och det krävs alla för det.

Välkommen att bli partner i konceptet Finland – ett land och folk med funktionsförmåga och att ge ditt eget löfte till Finland.

Intresserad? Ta kontakt!