Palvelumme yrityksille

Olympiatason kumppanuutta

Me Olympiakomiteassa uskomme, että liike muuttaa maailmaa. Urheilulla ja liikunnalla on voima yhdistää ihmisiä, luoda esikuvia ja saada meidät voimaan paremmin.

Kutsumme yrityksiä mukaan vahvistamaan Suomen elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä liikunnan ja urheilun avulla. Tarjoamme yrityksille olympiatason sponsorointikumppanuutta: vastuullista vaikuttamista, huippuluokan urheilumarkkinointia sekä upean ja idearikkaan kumppaniverkoston.

Tervetuloa tekemään kanssamme tuloksellista urheilumarkkinointia ja yhteiskunnallista hyvää.

Lahjoitus osana yrityksen vastuullisuutta

Olympiakomitea tarjoa yrityksille mahdollisuuden osoittaa yhteiskuntavastuuta myös ilman sponsoroinnin tuomia vastikkeita. Vastuullisuutta voi osoittaa esimerkiksi tekemällä lahjoituksen Olympiarahastoon.

Vuonna 2018 perustetun Olympiarahaston tavoitteena on koota yksityisrahoituksen avulla Kulttuurirahaston tavoin toimiva rahasto, jonka tuotoilla tuetaan lasten liikkumista ja nuorten tavoitteellista urheilua. 

Rahastoon on kertynyt jo yli 1,2 miljoonan euron pääoma. Kun koossa on 2 miljoonaa, valtion vastinraha tuplaa summan 4 miljoonaksi. Vastinraha tuplaa jokaisen yksityisrahoituksella kerätyn 2 miljoonan erän aina 20 miljoonaan asti. Kokonaistavoite on 40 miljoonan euron pääoma, jonka sijoituksista kertynyt tuotto jaetaan stipendeinä lasten liikkumiseen ja nuorten tavoitteelliseen urheiluun. 

Tule mukaan rakentamaan toimintakykyistä Suomea

Liikkumattomuus ja liiallinen paikallaanolo uhkaa Suomen toimintakykyä nyt ja tulevaisuudessa. Jos kehitys jatkuu nykyisen kaltaisena, liikkumattomuus vie suomalaisilta jalat alta. On aika palauttaa liikkuminen ja toimintakyky Suomen vahvuudeksi. 

Toimintakyvyn parantaminen lähtee isoista ja pienistä teoista – lupauksista lähteä muuttamaan arjen ympäristöä liikkuvammaksi. Toimintakykyinen Suomi tehdään yhdessä ja siihen tarvitaan kaikkia.

Tervetuloa Toimintakykyinen Suomi -konseptin kumppaniksi ja tekemään oma lupaus Suomelle.

Ota yhteyttä