Koulutukset seuroille

Nosta seurasi toimijoiden osaaminen uudelle tasolle! Kouluttaudu hallinnon ja johtamisen huippuosaajaksi! Puheenjohtajista hallituksen jäseniin ja kaikkiin siltä väliltä – meillä on tarjolla juuri sinulle koulutuksia, jotka vievät seurasi uusiin ulottuvuuksiin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta kehittää omaa osaamistasi ja seurasi toimintaa. Liity mukaan ja ole muutoksen moottori!

9000+urheiluseuraa
500.000+vapaaehtoista
6000työntekijää

Maksuttomia verkkokoulutuksia

Tulevaisuuden urheiluseura -webinaarisarja tarjoaa ratkaisuja laadukkaaseen ja vastuulliseen urheiluseuratoimintaan digiajassa. Asiantuntijat opastavat seuran taloushallinnon, tietosuojan, markkinoinnin ja tiedolla johtamisen saloihin. Katso talenteet Suomisportista.

Suomisport on urheiluseuran oma palvelu, jonka avulla seura voi keskittää tärkeimmät toimintonsa yhteen paikkaan. Näin seura toimii GDPR:n ja yhdistyslain mukaisesti sekä säästää aikaa ja resursseja tarjoten samalla jäsenilleen modernit palvelut. Tutustu Suomisporttiin demowebinaarien ja palveluesittelyjen avulla. Katso seuraavat esittelyt Suomisportista.

Tähtiseura-ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa. Webinaarissa esitellään konkreettisesti Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelua. Katso seuraavat esittelyt Suomisportista.

Nosta viestintätaitosi uudelle tasolle osallistumalla urheiluseuran viestinnän verkkokoulutukseen. Koulutus tarjoaa työkaluja ja varmuutta suunnitella ja toteuttaa viestintää urheiluseurasi toimijoiden kanssa. Koulutus antaa vinkkejä ja ideoita seuran viestinnän suunnitteluun, tapahtuma-, some- ja kriisiviestintään sekä tutustuttaa digitaalisiin työkaluihin. Koulutus on starttikurssi ja se sopii erityisesti aloitteleville viestijöille. Kurssin voi suorittaa Oppimisareena.fissä.

Johda seurasi toimintaa uudella tasolla! Verkkokurssilla tutustut seuran hyvän hallinnon perusteisiin ja yhdistystoiminnan keskeisiin periaatteisiin. Kurssi sopii kaikille seuran toimijoille, erityisesti hallituksen jäsenille ja toimihenkilöille. Se on maksuton, kestoltaan noin 15 minuuttia, ja suoritettavissa osoitteessa oppimisareena.fi. Ota askeleita kohti parempaa seurahallintoa! Kurssin voi suorittaa Oppimisareena.fissä.

Seura työnantajana -verkkokurssi on suunniteltu erityisesti seuroille, jotka harkitsevat työntekijän palkkaamista. Kurssi auttaa seuraa ymmärtämään työnantajaroolin velvoitteita ja vastuita. Se on suunnattu seurahallinnossa toimiville ja kaikille, jotka haluavat oppia lisää työnantajuuden velvoitteista. Kurssin kesto on noin 20 minuuttia, ja sen voi suorittaa osoitteessa oppimisareena.fi. 

Seuratoimijoiden koulutuksista lisätietoja

Tapahtumakalenteri

Sisällön tarjoaa

Sporttihaku-logo

Sisällön tarjoaa

Sporttihaku-logo