Palvelumme urheiluseuroille

 

Hyvä ja laadukas seuratoiminta tarjoaa kaikille suomalaisille väylän liikkujan ja urheilijan poluille. Se sy­tyttää liikkumisen ja harrastamisen kipinän sekä tarjoaa mahdollisuuden edetä huippu-urheilijaksi asti.

Seurojen elinvoiman kasvattaminen. Tehtävänämme on rakentaa edellytyksiä laadukkaalle ja uudistuvalle seura- ja järjestötoiminnalle. Tuemme palveluidemme avulla seurojen johtamista, kehittämistä, digitalisoitumista ja vastuullisuutta. Tarjoamme myös henkilökohtaista neuvontaa ja tukea.

Palveluiden kehitys perustuu jatkuvaan tarpeiden kartoitukseen ja aktiiviseen yhteisten ratkaisujen etsimiseen yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa.  

Urheiluseuratoiminta –  Suomen suurin kansaliike

Urheiluseuratoimintaan osallistuu eri tavoin 1,8 milj.ihmistä

Urheiluseuratoiminnassa on mukana kolmasosa suomalaisista – harrastamalla, kilpailemalla, tekemällä vapaaehtoistyötä tai osallistumalla muulla tavoin seuratoimintaan. Seuratoimintaan osallistuu eri rooleissa 1,8 miljoonaa ihmistä. Se on Suomen suurin kansanliike ja sen vaikutus ihmisille ja koko yhteiskunnalle on kiistaton.

Tähtiseura-ohjelma kutsuu seurat kehittämisen polulle

Suomisport on seurojen tehotyökalu

Suomisport helpottaa liikkujien, vanhempien, seuratoimijoiden, vapaaehtoisten ja valmentajien sporttiarkea. Tutustu seurojen Suomisport palveluihin.

Vastuullinen seuratoimintaa

Vastuullinen urheiluseura noudattaa toiminnassaan urheiluyhteisön reilun pelin ihanteita ja tavoitteita sekä urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmaa. Tutustu tarkemmin reilun pelin ihanteisiin ja urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmaan.

Seurojen palveluista kertovat lisää

Usein kysyttyä

Olympiakomitea tarjoaa seuroille yhdistyslakiin liittyvää neuvontaa. Seuratoiminnan kehittämisessä ovat apuna Tähtiseuraohjelma ja sen lukuisat työkalut sekä henkilökohtainen neuvonta. Digitaalinen Suomisport-palvelu helpottaa seurojen arkea. Lisäksi Olympiakomitea informoi seuroja erilaisista seuratoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista ja jakaa hyviä seuratoiminnan malleja.

Olympiakomitean palveluja hyödyntävät tuhannet erikokoiset eri lajien ja alueiden seurat.

Olympiakomitean palvelut ovat maksuttomia.

Tapahtumakalenteri

Sisällön tarjoaa

Sporttihaku-logo

Sisällön tarjoaa

Sporttihaku-logo