Kampanjat seuroille

#Seurapaitapäivä tiistaina 24.9.2024

#Seurapaitapäivä tiistaina 24.9.2024

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Tiistaina 24.9. juhlitaan jälleen seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne. Kaivetaan kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Jaa siis seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä! Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä.

Osallistuminen on helppoa:

  •     Kaiva kaapista rakkaan seuran paita ja pue se päälle tiistaina 24.9.
  •     Nappaa kuva itsestäsi
  •     Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän

Haasta siis ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!

Sytytä harrastamisen kipinä

Markkinoi seuraasi Sporttihaussa!

Suomisportin Sporttihaku – ilmainen markkinointikanava seurallesi!

Hyvä harrastus antaa kipinää arkeen. Urheiluyhteisön yhteinen Sporttihaku-palvelu mahdollistaa vaivattoman tavan etsiä jokaiselle sopiva liikuntaharrastus. Sporttihaku on palvelu, joka kokoaa yhteen urheiluseurojen harrastukset. Sieltä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama ja ilmoittautua mukaan.

Olympiakomitea markkinoi Sporttihakua valtakunnallisella ja alueellisella mainonnalla. Sporttihaku tarjoaa näin seuroille ilmaisen markkinointikanavan.  Joko seurasi löytyy palvelusta? Tutustu Sporttihakuun.

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

vuosittainen kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä

Unelmien liikuntapäivä 10.5. rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Se on päivä, jolloin kuka tahansa voi osallistua tapahtumiin tai järjestää tapahtumia.

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.

Päivä voi täyttyä esimerkiksi avoimista harjoituksista, pihaleikeistä, metsäseikkailuista, kävelykokouksista, taukojumpista, pyörälenkeistä ja lajikokeiluista. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää. Tapahtumia voivat järjestää esim. kunnat, koulut ja päiväkodit, urheiluseurat, yhdistykset, yritykset, työyhteisöt ja yksityishenkilöt ympäri maan.

Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Jos 10.5. ei ole ajankohdaltaan sopiva, voi Unelmien liikuntapäivää viettää jonain muunakin päivänä. Pitäkää etkot tai jatkot – pääasia on, että liike lisääntyy!

Tee Unelmien liikuntapäivänä oma liikettä lisäävä lupauksesi #LupausSuomelle #Unelmienliikuntapäivä.

Olympiapäivä Olympiastadionilla 2023

Suomen Olympiakomitea järjesti Olympiapäivän Helsingin Olympiastadionilla heinäkuussa 2022 ja syyskuussa 2023. Olympiapäivä oli kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, joka tarjosi yleisölle mahdollisuuden kokeilla eri lajeja ja sytyttää kipinän uuteen liikuntaharrastukseen.

Yksi päivä, 30 lajia, 0 euroa

Olympiapäivänä Olympiastadion täyttyi lajipisteistä, joissa eri urheilulajien osaajat opastivat kokeilemaan lajeja. Päivän aikana osallistujat pääsivät kokeilemaan 30 eri urheilulajia.

Street-alue

Olympiastadionin aukiolla pääportin edustalla oli Street-alue, jossa voi kokeilla tuoreita olympialajeja, esimerkiksi katukorista. Street-alueella pääsi myös testaamaan jääkiekkoa, kaukalopalloa, hiihtoa, pyöräilyä, tennistä, salibandya ja temppuilemaan pallon kanssa katufutiksen hengessä.

Sport-alue

Olympiastadionin sisäpuolen Sport-alueella kokeiltiin ja seurattiin muun muassa yleisurheilua, uintilajeja, sulkapalloa, SkidiNet-pallopelejä, cheerleadingiä, taitoluistelua, pesäpalloa, golfia, jousiammuntaa, rugbya, ampumaurheilua, suunnistusta, painonnostoa, taekwandoa, judoa, hokurotyu-jujutsua, karatea, nyrkkeilyä, Sport-alueella nähtiin myös Pariisin 2024 kesäolympialaisissa debytoivan tanssilajin, breakingin taidonnäyte. 

Olympiapäivän liikkumisen riemua 2022