Tule meille töihin

Kaikki alkaa liikkeestä. Yksi askel kertoi seuraavalle, minne varpaat tulisi laittaa ja hypylle oikean suunnan. Liikkeessä kaikki etenee, vaikka maailma tuntuisikin pysähtyvän.

Me Olympiakomiteassa olemme liikkeen soihdunkantajia, aktivistejakin. Meillä on ainutlaatuinen asema, kukaan muu ei tätä roolia voi ottaa. Tehtävänämme on edistää suomalaisten liikettä ja liikunnallista elämäntapaa, rakentaa edellytyksiä laadukkaalle ja uudistuvalle seura- ja järjestötoiminnalle ja tuottaa menestystä huippu-urheilussa.

Meissä kohtaat energisen, ratkaisuhakuisen, modernin ja laajasti verkottuneen porukan, joka teoillaan, toiminnallaan ja tavoitteillaan haluaa synnyttää suomalaisissa rakkauden liikkeeseen.

Miksi töihin Olympiakomiteaan?

Olympiakomitea yhdistetään usein vahvasti huippu-urheiluun – mutta tiesitkö, että teemme päivittäin töitä myös seuratoiminnan sekä liikunnallisen elämäntavan edistämisen puolesta? Visionamme on olla kansainvälisesti menestyvä urheilumaa, jossa yhä useampi liikkuu enemmän. Osaava, motivoitunut sekä hyvinvoiva henkilöstö on avainasemassa luomassa entistä parempaa perustaa suomalaiselle huippu-urheilulle, seuratoiminnalle sekä liikunnalliselle elämäntavalle. 

Näytämme esimerkkiä hyvinvoinnin edistäjinä 

Henkilöstön hyvinvointiin panostaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Koska pyrkimyksenämme on edistää kokonaisvaltaisesti suomalaisten liikettä ja hyvinvointia, on meillä myös aito halu toimia esimerkkinä hyvinvoinnin edistämisessä. Muun muassa joustavan hybridityön ja lounasedun lisäksi kannustamme henkilöstöä liikkumaan työpäivän yhteydessä tarjoamalla viikoittain kaksi tuntia työaikaa käytettäväksi omatoimiseen liikuntaan.  

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja menestyä 

Olympiakomiteassa sinua odottaa monipuoliset sekä mielenkiintoiset työtehtävät suomalaisen liikunnan ja urheilun kehittämisen parissa. Tarjoamme myös säännöllisin väliajoin erilaisia koulutusmahdollisuuksia, joiden avulla voit kartuttaa osaamistasi sujuvasti työn yhteydessä. Tarjoamme myös mahtavat verkostoitumismahdollisuudet: Sporttitalolla toimii Olympiakomitean lisäksi lukuisia lajiliittoja ja urheilujärjestöjä, muun muassa Paralympiakomitea ja SUEK. 

Puhallamme yhteen hiileen 

Olemme vastuullinen työnantaja, jonka päivittäistä toimintaa ohjaa ydinarvomme – kunnioittavasti, yhdessä, vastuullisesti, erinomaisesti ja ilolla. Nämä arvot luovat pohjan sille, että jokainen Olympiakomitean työyhteisön jäsen voi alusta asti tuntea kuuluvansa joukkoon juuri sellaisena kuin on. 

Usein kysyttyä työstä Olympiakomiteassa

Olympiakomiteassa on käytössä joustava hybridityömalli, joka mahdollistaa myös etätyön tekemisen, työtehtävien luonteesta riippuen. Valtaosa Olympiakomitealaisista tekee töitä joustavasti sekä etänä että toimistolta käsin.

Pystymme työllistämään vuosittain noin 3-5 harjoittelijaa. Ilmoitamme vapaista harjoittelupaikoista verkkosivuillamme, voit myös halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän sivun alaosasta löytyvästä linkistä.

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa lounasedun sekä joustavan hybridityön. Annamme myös henkilöstöllemme mahdollisuuden käyttää työaikaa kaksi tuntia viikossa omatoimiseen liikuntaan.

Toimisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, osoitteessa Valimotie 10. Toimistolle pääset vaivattomasti niin julkisilla kuin omalla autollakin. Samassa rakennuksessa, joka tunnetaan paremmin nimellä Sporttitalo, toimii myös muun muassa useita lajiliittoja, Paralympiakomitea sekä SUEK.

Hae meille töihin!

Kaipaatko lisätietoja?