Palvelumme penkkiurheilijoille

Kesä 2024 tarjoaa penkkiurheilijoille todelliset kissanpäivät! Luvassa on niin urheilun megatapahtuma kesäolympialaiset, mutta myös paralympialaiset ja muita isoja kansainvälisiä arvokisoja.

Valmistaudu suuriin tunteisiin, isoihin tuuletuksiin ja varmista koko kesän kestävä kisakunto pysymällä liikkeessä!

Kesä ja kisat – ihanaa!

Pariisissa kilpaillaan tuota pikaa

Ikoninen Pariisi tarjoaa puitteet vuoden 2024 kesäolympialaisille.  

Paralympiahuumaa kesän päätteeksi

Pariisin paralympialaiset kilpaillaan 28.8.–8.9.2024. 

Kohtaa Pohjoisen tähdet

Martti Puumalainen

Judo

Kiinnostavaa kuunneltavaa

Sukella huippu-urheilijoiden sielunmaisemaan

Pohjoisen tähdet -podcast sukeltaa Pariisin joukkueeseen valittujen urheilijoiden sielunmaisemaan. Nyt puhutaan tunteista, tunnelmista ja virittäydytään vieraana olevien huippu-urheilijoiden lajin saloihin. Mistä painija näkee painajaisia? Entä millainen on ihminen urheilijapersoonan takana? 

Olympiatason valmistautumista myös penkkiurheilijoille

Miten varmistaa kisakunto kriittisellä hetkellä? Kisakuntoon-podcastissa Olympiakomitean asiantuntijat vastaavat urheilijoiden yleisimpiin kysymyksiin terveydestä, ravitsemuksesta, psyykkisestä valmennuksesta, fysioterapiasta ja mielenterveydestä.  

Kisafiilistä kuulokkeisiin!

Mitä olympiajoukkue kuuntelee? Se selviää joukkueen Spotify-listalta, johon jokainen urheilija on saanut valita itselleen tärkeän biisin mukaan. Nämä ovat tsemppibiisejä, lempibiisejä ja haippibiisejä – tai vain juuri sillä hetkellä sydämen säikeitä puhuttelevia melodioita ja lyriikoita.