Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.01.2023 | Seuratoiminta | Artikkeli

Seuratoiminnan menestystekijät muutoksessa – Olympiakomitean uusi webinaarisarja urheiluseuroille

Urheiluyhteisön ja Olympiakomitean strategiassa 2024 tunnistetaan toimintaympäristön muutosvoimat: digitalisaatio ja mediamurros, kansainvälinen kilpailu, kaupungistuminen, ikärakenteen muutos, vastuullisuus ja polarisoituminen. Nämä kaikki haastavat meitä urheilun piirissä.  Näistä muutosvoimista digitalisaatio on kuitenkin myös keino, jolla voidaan ratkaista näitä haasteita. Digimuutoksen voimaa kuvaa se, ettei ehkä mikään muu vaikuta niin nopeasti ja kiihtyvällä tahdilla arkeemme kuin digitalisaatio.

Olympiakomitea on julkaissut uuden webinaarisarjan ”seuratoiminnan menestystekijät muutoksessa”, joka auttaa urheiluyhteisöä ja urheiluseuroja toimintaympäristön muutoksissa.

– Kutsun kaikki urheiluseuratoiminnassa mukana olevat toimijat kehittämään osaamistaan ja mukaan tähän webinaarisarjaan. Tavoitteenamme on yhdessä rakentaa edellytyksiä laadukkaalle ja uudistuvalle seuratoiminalle, lisätä seuratoiminnan osaamista ja ammattitaitoa sekä tulevaisuudessa myös hyödyntää digitaalista osallistumista ja harrastamista, kertoo Olympiakomitean seura- ja jäsentoiminnan johtaja Jaana Tulla.

Webinaarisarjassa annetaan vastauksia siihen, minkälaista on laadukas ja vastuullinen urheiluseuratoiminta digiajassa? Miten turvata seuran toimintaedellytykset muuttuvassa maailmassa? Webinaareissa Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntijat ja vierailevat ammattilaiset keskustelevat, sparraavat ja kouluttavat seuran taloushallinnon, tietosuojan, markkinoinnin, tiedolla johtamisen sekä seuran laadun kehittämisen ammattilaisiksi.

Kouluttajina toimivat Olympiakomitea, urheiluyhteisön ja kumppaneiden rautaiset aiheiden asiantuntijat. Webinaarisarja koostuu viidestä osasta ja toteutetaan kevään 2023 aikana. Voit ilmoittautua koko sarjaan tai pelkästään yksittäisiin osakertoihin, ja myös helposti perua tai muokata jälkikäteen ilmoittautumisia. Ilmoittautumalla mukaan saat meiltä viestiä, muistutuksia koulutuksista sekä arvokasta materiaalia ja oppaita kaikista webinaarien aiheista.

Ilmoittautumalla mukaan varmistat olevasi kartalla tulevaisuuden menestystekijöistä ja saat seuratyön ajankohtaiset opit ja vinkit Olympiakomitean seuratoiminnan huippuammattilaisilta!

Ilmoittaudu webinaarisarjaan:

OSA 1: Hyvä hallinto ja tietoturva digiajassa -webinaari 2.2. klo 15

OSA 2: Seuran laadun kehittäminen -webinaari 6.2. klo 15

OSA 3: Tiedolla johtaminen seurassa – webinaari 9.3. klo 15

OSA 4: Seuran markkinointi digiajassa -webinaari 23.3. klo 17

OSA 5: Sähköinen taloushallinto ja maksaminen digiajassa -webinaari 4.4. klo 17

Lue lisää webinaarien sisällöistä.

Teksti: Hanna Hiilamo

Lue lisää aiheesta