Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.06.2023 | Seuratoiminta | Tiedote

Sytytämme harrastamisen kipinän syksyllä – varmistakaa seuranne näkyvyys yhteisessä kampanjassa 

Urheiluseurat sytyttävät harrastamisen kipinän tuhansiin uusiin harrastajiin jälleen syksyllä. Olympiakomitea ja lajiliitot haluavat tukea urheiluseurojen markkinointia yhteisellä viestintä- ja markkinointikampanjalla sekä uudella Sporttihaku -palvelulla. Syksy tarjoaa myös tuhansia lajien kokeilumahdollisuuksia seuroissa sekä Olympiapäivänä 16.9. ja SM-viikolla 3.-6.8.

Suomen Olympiakomitea toteuttaa elo-syyskuussa 2023 kampanjan, jolla kannustetaan suomalaisia löytämään liikkumisen ja harrastamisen kipinän. Vain murto-osa aikuisista ja lapsista liikkuu terveytensä kannalta riittävästi ja tällä on sekä inhimillinen että taloudellinen hintalappu: liikkumattomuus aiheuttaa Suomessa miljardien eurojen kustannukset. 

 – Uutta harrastusta ei tarvitse aloittaa hiki hatussa vaan jokaiselle löytyy laji, jota voi toteuttaa omassa tahdissa ja omaan elämäntilanteeseen sopien. Riittää että harrastuksesta on iloa itselle tai omalle lapselle. Uuden urheiluharrastuksen aloittaminen vaatii kokeilunhalua ja haluammekin madaltaa kynnystä erilaisiin lajikokeiluihin tuomalla seurojen tarjonnan helposti kaikkien ulottuville Suomisportin Sporttihaun avulla, hehkuttaa Jaana Tulla Suomen Olympiakomiteasta. 

 – Olympiapäivä 16.9. Olympiastadionilla ja SM-viikko 3.–6.8. Lahdessa tarjoavat lajeihin tutustumis- ja kokeilumahdollisuuksia. Näissä tapahtumissa tuhannet innokkaat voivat kokeilla yli 50 lajia osaavien ohjaajien johdolla, Tulla jatkaa. 

 

Varmistakaa seuranne näkyvyys Sporttihaku -palvelussa! 

 Vihdoinkin urheilulla on yksi yhteinen palvelu, Suomisportin Sporttihaku, josta harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjonta. Seurat saavat palvelun käyttöön ilmaiseksi ja voivat sen avulla tehokkaasti markkinoida toimintaansa uusille harrastajille ja jäsenille. Sporttihaku ei ole ainoastaan urheiluseurojen harrastustarjonnan markkinointipaikka vaan se toimii seuran palveluiden verkkokauppana – toiminta- ja ilmoittautumismaksut saa kerättyä monin eri tavoin.  

 Seuran näkyvyyden Sporttihaussa voi varmistaa näin:

  •  Jos seuranne ei vielä käytä Suomisportia tai et ole varma asiasta tai käyttöoikeuksista, ole yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi. 
  • Voitte luoda seurastanne vain ”mainostapahtuman” Sporttihakuun, josta ilmenee paikkakunta ja lajit/ryhmät. 
  • Voitte laittaa seuranne tarjonnan esille laajemmin, jolloin voitte markkinoida seuranne toimintaa, ryhmiä, kursseja tai leirejä. 

 

Harrastamisen kampanja näkyy ja kuuluu – yhteisistä viestintäaineistoista vauhtia seuran markkinointiin 

Olympiakomitea käynnistää laajan harrastamista ja seuratoimintaa edistävän viestintäkampanjan elokuussa. Ulko- ja digimainonta valtaavat Suomen suurimmat kaupungit ja viestinnän avulla tavoitamme kaikki suomalaiset. 

 
Urheiluseurat voivat liittyä yhteiseen viestintään hyödyntämällä valmista markkinointiaineistoa (esim. somemainospohjia), jotka tarjoamme kaikkien käyttöön.  Voitte käyttää valmiita somekuvia tai liittää mainoskehyksen sisään oman seuranne logon ja valokuvan:  

Millä tavalla teidän seuranne sytyttää harrastamisen kipinää syksyllä?  

Miettikää seurassanne, millä tavalla olette mukana, varmistakaa näkyvyytenne Sporttihaussa ja hyödyntää kampanjan aineistoja viestinnässänne.  

Tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä! Innostetaan yhdessä mahdollisimman moni suomalainen seuratoiminnan pariin! 

  

Syksyn kampanjan valmiit viestintäaineistot voit ladata täältä. 

Lue lisää Sporttihausta

Lisätiedot tapahtumien luonnista Sporttihakuun

 

Lue lisää aiheesta