Ellinoora Karvinen kesätyöntekijäksi Olympiakomiteaan

Itä-Suomen yliopistossa liikuntalääketiedettä opiskeleva Ellinoora Karvinen on tullut vahvistamaan Olympiakomitean koordinaattoritiimiä kesän ajaksi. Ellinooralle Olympiakomitea on työnantajana jo ennestään tuttu, sillä hän on suorittanut harjoittelun Olympiakomiteassa syksyllä 2023. Savonlinnalaislähtöisen, Kuopion kautta Helsinkiin muuttaneen Ellinooran työhön kuuluu hyvin monipuolisesti erilaisia tehtäviä, jotka pääsääntöisesti liittyvät tuleviin Pariisin olympialaisiin. Ellinoora kuuluukin tänä kesänä Pariisin olympialaisten kotimaan tiimiin. 

Ellinooralla on vahva kilpaurheilutausta pika-aitojen parista. Hauskana muistona urheilu-uralta Ellinoora nostaakin Georgian EYOF-kilpailut – jo tuolloin urheilijan roolissa hän oli laittanut merkille, että Olympiakomitea voisi olla tulevaisuudessa hyvin mielenkiintoinen työpaikka. 

Liikunnan ja urheilun alalta Ellinoora on kerryttänyt osaamistaan myös Kuopion Reippaan Voimistelijoiden valmennuskoordinaattorina sekä Voimisteluliiton järjestämän Voimistelupäivän tapahtumakoordinaattorina. Ellinoora kertookin pitävänsä työstään ja toteaa samalla, että terveystieteet tieteenalana mahdollistaa ilahduttavan hyvin erilaisia uravaihtoehtoja.  

Työnantajana Olympiakomitea kerää Ellinooralta paljon kiitoksia. Ellinoora nostaa erityisen hyväksi käytänteeksi sen, kuinka Olympiakomitean työntekijöillä on mahdollisuus käyttää kaksi tuntia työaikaa viikossa omatoimiseen liikuntaan. Myös mukavat työkaverit sekä hyvä ilmapiiri saavat kehuja Ellinooralta, kuin myös se, että Olympiakomiteassa pääsee ainutlaatuisella tavalla olemaan osana urheiluyhteisöä.

Kuluvalta kesältä Ellinoora odottaakin erityisesti Pariisin olympialaisia, joissa hänellä on mahtava tilaisuus päästä osaksi Suomen olympiajoukkueen taustajoukkoja kotimaasta käsin.