Estrella ja Suomen olympiajoukkue päästävät yhdessä ilon irti kisakatsomoissa – monivuotinen yhteistyö alkaa

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Estrella on Suomen olympiajoukkueen eli Pohjoisen tähtien yhteistyökumppani jopa vuoteen 2026 asti.

– Tällä yhteistyöllä olemme mukana tukemassa suomalaista huippu-urheilua ja samalla voimme tuoda iloa tuotteidemme kautta lukemattomiin kisakatsomoihin ympäri maata. On upeaa ajatella, että tuotteemme pääsevät mukaan suomalaisen kisamenestyksen jännittämiseen ja juhlintaan, sanoo Estrellan markkinointipäällikkö Outi Ahto.

Estrellalla ja Suomen Olympiajoukkueella on molemmilla tavoitteena luoda yhteisöllistä iloa, mikä oli yksi luonteva syy yhteistyön käynnistymiselle.

– Urheilu yhdistää ihmisiä positiivisella tavalla ja Estrellan brändi viestii tätä samaa yhdessäolon ja ilon merkityksellisyyttä. Pohjoisen tähdet ja Estrellan tähtilogo ovat tietysti hyvä match, Olympiakomitean asiakkuuspäällikkö Karri Koivu sanoo.

Vastuullisuus tärkeää

Myös vastuullisuustavoitteet ovat tärkeä kriteeri kumppanivalinnassa.

– Meillä kiertotalousajattelu on vahvasti läsnä ja pyrimme sitä edistämään kumppaneidenkin kanssa. Estrellalla on hieno tavoite, että kaikki kuluttajapakkaukset ovat kierrätettäviä jo vuonna 2025, Koivu sanoo.

Estrella ja Suomen olympiajoukkue haluavat kannustaa suomalaiset yhteen nauttimaan Pohjoisen tähtien matkasta maailman isoimmille urheiluareenoille.

– Haluan toivottaa Estrellan lämpimästi tervetulleeksi Suomen olympiajoukkueen tukijaksi. Yhteistyöllä voimme synnyttää urheilun tähtihetkiä, jotka yhdistävät suomalaisia niin paikan päällä kisoissa kuin kisakatsomoissakin, Koivu tiivistää.

Lisätietoja:

Suomen Olympiakomitea, asiakkuuspäällikkö Karri Koivu, 040 511 7721, karri.koivu@olympiakomitea.fi
Estrella, markkinointipäällikkö Outi Ahto, 040 744 1618, outi.ahto@estrella.fi

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista