Pakilan Voimistelijat haluavat tuoda Sporttihaun kautta esille seuran harrastusmahdollisuuksia: ”Haluamme saada liikkumaan sellaisia ihmisiä, joilla ei vielä ole harrastusta”

Pakilan Voimistelijat haluaa Sporttihaun kautta tuoda esiin seuran erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Seuran toiminnanjohtaja Sanna Mäkelä näkee Sporttihaun edesauttavan seuroja tuomaan toimintaansa esiin.

Pakilan Voimistelijat on voimistelun huippu-urheiluseura, jonka toiminnassa on mukana 1 500 jäsentä. Tavoitteellisen huippu-urheilutoiminnan ohella seura tarjoaa myös monipuolisia matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia.

Sporttihaun kautta Pakilan Voimistelijat haluaa lisätä lähialueen ihmisten tietoisuutta seuran toiminnasta.

– Seuramme järjestää toimintaa ”vauvasta vaariin”. Huippu-urheilutoiminnan lisäksi tarjoamme esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja aikuisille sekä tanssitunteja niin harraste- kuin kilpatasolla. Vaikka olemme voimisteluseura, löytyy meiltä harrastusmahdollisuuksia myös voimistelun ulkopuolelta, Mäkelä kertoo.

Sporttihaku mahdollistaa uusien potentiaalisten harrastajien tavoittamisen

Seura toivoo löytävänsä Sporttihaun kautta uusia liikkujia erityisesti lasten ja nuorten harrasteryhmiin sekä aikuisten ryhmäliikuntaan.

– Haluamme saada liikkumaan sellaisia ihmisiä, joilla ei vielä ole harrastusta. Toivomme, että Sporttihaun avulla löydämme vanhempia, jotka etsivät lapsilleen harrastusta. Samalla haluamme innostaa myös aikuisliikkujia toimintaamme.

Mäkelä kuvaa Sporttihakua seuroille hyväksi mainosalustaksi.

– Sporttihaun avulla seurat saavat välitettyä tietoa ryhmistään ja tekemään suorat ohjaukset seuran nettisivuille. Mikäli Sporttihaun käyttäjä haluaa löytää lisätietoa seurasta, pystyy hän tutustumaan seuraan tarkemmin Sporttihaun linkkien avulla.

– Mielestäni seurojen on äärimmäisen tärkeää hyödyntää erilaisia mahdollisuuksia tuoda esiin toimintaansa. Tätä kautta meidän on mahdollista innostaa uusia liikkua seuratoiminnan pariin, Mäkelä summaa.

Screenshot

Mikä Sporttihaku?

Suomisportin tapahtumahaku laajenee ja uudistuu syksyllä valtakunnalliseksi Sporttihauksi. Sporttihaku on paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjonta.

Liikkujille ja potentiaalisille uusille harrastajille Suomisportissa on jo nyt tarjolla yli 1 000 erilaista urheilun tapahtumaa. Seurat saavat palvelun käyttöönsä ilmaiseksi ja voivat sen avulla markkinoida toimintaansa tehokkaasti uusille harrastajille ja jäsenille. Syksyllä urheiluyhteisö toteuttaa laajan harrastamisen kipinä -kampanjan, mikä ohjaa suoraan Suomisportin Sporttihakuun löytämään harrastukset. Nyt kannattaa siis seuroissa aktivoitua ja tuoda seura ja sen palvelut Sporttihakuun.

Lue lisää Sporttihausta ja sen käyttöönotosta seuroille

Teksti: Aliisa Varuhin

Kuvat: Pakilan Voimistelijat

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista