Sandra Siren seuratoiminnan asiantuntijaksi Olympiakomiteaan

Sandra Siren on valittu seuratoiminnan asiantuntijaksi Olympiakomiteaan. Hän siirtyy tehtävään Hiihtoliiton seuratoiminnan kehittäjän paikalta. Sandra aloittaa työnsä 12.8.2024.

Sandran työtehtävät liittyvät Olympiakomiteassa mm. lasten urheilun asiantuntijatyöhön ja seurojen kehittämiseen Tähtiseura-ohjelman avulla.

– Sandra tuo tullessaan seuratoiminnan ja lasten urheilun asiantuntijaosaamista. Hänellä on myös vahvat verkostotyöskentelyn ja viestintäosaamisen taidot. Lämpimästi tervetuloa Olympiakomiteaan Sandra, toivottaa seuratoimintayksikön johtaja Jaana Tulla Olympiakomiteasta.

Sandra on valmistunut 2022 Liikuntatieteiden maisteriksi liikunnan yhteiskuntatieteistä. Aikaisempi työkokemus on monipuolinen; viimeiset seitsemän vuotta Hiihtoliitossa seuratoiminnan kehittäjänä ja Lumilajit Liikuttavat -projektikoordinaattorina. Tätä ennen osaamista on kertynyt muun muassa valmennuksen, yrittäjyyden ja teatteritaiteen parissa.

-Tämä on tosi hieno mahdollisuus päästä edistämään suomalaista seuratoimintaa ja tukea kaikenikäisten ihmisten liikkumista. Olen innoissani, että voin tuoda asiantuntijuuttani monilajiselle kentälle ja olla vahvemmin mukana seurojen laatutyössä, toteaa Sandra Siren.

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista