Siirry sisältöön
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Kampanjat

Kampanjakalenteri

Liikkujan polku -verkoston jäsentahojen valtakunnallisia liikuntaa ja urheilua koskevia kampanjoita.

Jos haluat oman kampanjasi näkyville tälle sivulle, täytä lomake tästä >

Kampanjat 2020:

 

Luontoliikuntabingo 2020 1.1.-31.12.2020

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto järjestää : Kampanja kaikille luontoliikunnasta kiinnostuneille ja virikkeitä liikkeelle lähtemiseen kaipaaville.
Lisätietoja täältä.

 

Vie vanhus ulos -kampanja 2020 9.9.-9.10.

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanjalla edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kampanjaan voi osallistua jokainen, joka halua tehdä hyvää. Haastamme läheiset, naapurit ja liikunta-sekä urheilujärjestöjen vapaaehtoiset iäkkäiden ulkoiluystäviksi.

Lisätietoja täältä. 

 

Liikuntapäivät 21.-30.9.

Vuoden 2020 valtakunnallisten Liikuntapäivien teemana on “Vaikuttavaa liikettä”. Tavoitteena on nostaa esiin liikunnan vaikutus elämänlaadun parantamiseen – terveyskuntoon ja aktiiviseen elämään. Alan yrittäjät tarjoavat Liikuntapäivien aikana avoimien ovien periaatteella maksuttomia kokeilukertoja. Etsi mukana olevista yrityksistä ja palveluista se, joka kiinnostaa juuri sinua.

Lue lisää täältä.

 

Tärkeintä on lähteminen – vähintään kerran päivässä 24.-25.10.

Hengitysliitto, Liikkuva Aikuinen ja Apteekkariliitto järjestävät kaikille hengitysterveydestään kiinnostuneille , kun käynnissä on kaikille avoin lähtöpistekorttikampanja.

Suunnattu apteekeille ja hengitysyhdistyksille, jotka järjestävät paikallisia liikuntatapahtumia.

Lue lisää täältä.

 

Porraspäivät 2.–8.11.

Porraspäivät on Liikkuva aikuinen -ohjelman toteuttama, maksuton työyhteisöille suunnattu kampanja, jonka tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden edistämiseksi. Kampanjaviikon aikana kannustetaan käyttämään portaita hissin sijaan ja kiinnitetään huomiota säännölliseen istumisen ja työn tauottamiseen.

Lisätietoja kampanjasta saat täältä.