Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Kasva urheilijaksi -yleisvalmennus

Yleisvalmennus tukee urheilusta innostuneen nuoren kasvua terveeksi urheilijaksi ja luo valmiuksia tulevaisuuden vaativampaa harjoittelua varten. Yleisvalmennuksessa tarjotaan oppilaalle ilon, osallisuuden ja onnistumisen kokemuksia. Se syventää oppilaan ymmärrystä omasta osaamisesta, tavoista harjoitella taitoja ja  ominaisuuksia sekä kannustaa  omatoimiseen harjoitteluun. Oppimisen lähtökohtana ovat urheilun reilun pelin eettiset  periaatteet.

Kasva urheilijaksi -yleisvalmennus toteutetaan liikunnanopettajien johdolla painotetun liikunnan opetuksessa (urheilu- ja liikuntayläkoulut), valinnaisliikunnan tunneilla tai joissain tapauksissa koulutetun valmentajan pitämänä koulupäivän yhteydessä.

Kasva Urheilijaksi -yleisvalmennuksen materiaali

Oppisisällön tavoitteena on kehittää nuorten urheilijoiden perusliikuntataitoja ja lisätä monipuolisen liikunnan määrää.

7. lk tuntimateriaali

8. lk tuntimateriaali

9. lk tuntimateriaali

Oppisisältöjen materiaaliin on tehty päivitys elokuussa 2018.

Viikkokohtainen vuosikelloesimerkki tiedottamista varten

Selkeä tiedottaminen on avain hyvää koti-koulu-seura yhteistyöhön. Alta löydät ladattavina tiedostoina vuosisuunnitelmapohjan koulujen Kasva urheilijaksi -yleisvalmennukseen, seurojen vetämää harjoitteluun sekä kouluviikon kokonaisharjoittelun/liikunnan hahmottamiseen.

Kasva Urheilijaksi 7. lk yleisvalmennus vuosikello

Kasva Urheilijaksi 8. lk yleisvalmennus vuosikello

Kasva Urheilijaksi 9. lk yleisvalmennus vuosikello