Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Edut ja sopimukset liitoille ja seuroille

Yhteiset sopimusten ja yritysetujen toivotaan helpottavan urheilun ja liikunnan parissa työskentelevien arkea vapauttamalla aikaa ja energiaa hallinnollisista rutiineista itse sporttiin.

Olympiakomitea tekee omat hankintansa siten, että muilla järjestöillä on mahdollisuus hyödyntää jo tehtyjä kilpailutuksia ja hankintasopimuksia.

Yhteisistä sopimuksista laaja-alaisin on sopimus musiikin julkisesta esittämisestä.

Tutustu myös Suomisportin sivuille (linkki Suomisport – Digitaaliset palvelut sivulle), jossa esitellään merkittävä yhteinen hankinta Suomisport Urheilupalvelu sekä Aikajana Sport ja OM Sport.

Yksi merkittävimmistä yhteisistä projekteista lähivuosina tulee olemaan Urheilun talo 2020. Olympiakomitea on haastanut liikunta- ja urheilujärjestöjä miettimään tulevaisuuden toimitilaratkaisuja toimintatapojen muutoksen ja rohkeasti yhdessä tekemisen kautta.

Yritysedut jäsenille

Yritysyhteistyö -tiimi tuottaa.. / Päivi Häikiö

Lue lisää >>

Tuplaturva

OP Vakuutuksen Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat sopimuksen liitteessä mainitut järjestöt.

Lue lisää >>

Omaisuusturva

Urheilujärjestöjen Omaisuusturvan on OP Vakuutuksen urheilujärjestöille tarjoama vakuutus sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen.

Lue lisää >>

Musiikin julkinen esittäminen

Jos kilpailuissa, harjoituksissa tai muissa tilaisuuksissa esitetään musiikkia, on tapahtuman järjestäjä velvollinen maksamaan korvausta musiikin tekijöille, esittäjille, kustantajille ja tuottajille.

Olympiakomitea, Teosto ja Gramex ovat sopineet keskitetysti musiikin esittämiseen liittyvistä tekijänoikeuskorvauksista.

Lue lisää >> (ei vielä valmis)

Urheilujärjestöjen yhteiset toimitilat

Tällä hetkellä Helsingin Länsi-Pasilassa osoitteessa Radiokatu 20 sijaitsevassa kiinteistössä toimii 45 urheilun valtakunnallista liittoa. Kiinteistössä on myös kokoustiloja, saunatilat ja ravintola.

Lue lisää >> (ei vielä valmis)