Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Edut ja sopimukset liitoille ja seuroille

Palveluiden tuottamisen ja palvelukumppaniemme tavoitteena on helpottaa urheilun ja liikunnan parissa työskentelevien arkea vapauttamalla aikaa ja energiaa hallinnollisista rutiineista sekä tarjoamalla käyttöön uusia oivaltavia palveluratkaisuja.

Yhteisten sopimusten neuvottelu ja toiminnan koordinointi sekä yhteishankintojen hankintaprosessit on tehty keskitetysti. Vakuutus- ja musiikkisopimukset sekä valitut palveluratkaisut ovat kustannustehokkaita ja hyvän hallinnon periaatteiden mukaisesti toteutettuja.

Tuplaturva – vakuutusturvaa liitoille ja seuroille: Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. Lue lisää tuplaturvasta.

Sopimukset musiikin julkisesta esittämisestä: Teoston ja Gramexin kanssa on sovittu keskitetysti musiikin julkiseen esittämiseen liittyvistä tekijänoikeuskorvauksista. Sopimukset koskevat mukaan liittyneitä liittoja ja niiden jäsenseuroja sekä liikunnan aluejärjestöjä niiden omassa toiminnassaan. Lue lisää musiikin julkisesta esittämisestä.

Mediamaisteri – koulutukset verkkoon: Olympiakomitean kumppani Mediamaisteri tarjoaa urheilu- ja liikuntajärjestöille nykyaikaisen digitaalisen oppimisalustan tehostamaan koulutustoimintaa. Lue lisää Mediamaisterin oppimisalustasta.

Tietohallinnon palvelut – OM Sport: Olympiakomitea on neuvotellut liikunta- ja urheilujärjestöjen sekä seurojen tarpeisiin OM Sport IT -palvelupaketin. Palvelun tuottaa Office Management. Pilvipohjainen palvelu takaa pääsyn tärkeisiin järjestelmiin ja tarvittaviin ohjelmiin ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta, myös kentän ja kaukalon laidalla. Yhteyshenkilö: Petri Löyttyniemi 040 6256477. Lue lisää OM Sportista.

Taloushallinto ja tilitoimistopalvelut:
Olympiakomitean pitkäaikainen yhteistyökumppani Rantalainen tuntee urheilun taloushallinnon. Rantalainen tarjoaa urheiluseuroille ilmaisen taloushallinnon kartoituksen. Kartoituksen tuloksena urheiluseura saa hyvän kuvan talous- ja palkkahallinnon nykytilasta ja mahdollisista kehityskohteista.

Rantalaisen sivuilta löydät laadukkaan oppaan seuran taloushallintoon ja valmiin mallin seuran talousohjesäännöksi. 

Suora linkki seuran taloushallinnon oppaaseen.

Painotuotteet ja tapahtumamateriaalit:

Olympiakomitea tarjoaa lajiliitoille ja urheiluseuroille painotuotteiden ja tapahtumamateriaalien tilausjärjestelmän. Olympiakomitean OmaPumu-tilausjärjestelmästä tilatessaan liitot ja seurat saavat hyödykseen Olympiakomitean neuvottelemat kumppanuushinnat ja käyttöönsä PunaMustan laajat palvelut yhden luukun periaatteella. Painotuotteet ovat hiilineutraaleja ja vastuullisesti tuotettu.

Tee omalle organisaatiollesi käyttäjätunnus osoitteessa: https://olympiakomitea.omapumu.com/.

Varainhankinta:

Mietitkö varainhankintaa urheiluseuralle tai joukkueelle? Valjasta urheilutapahtumasi tuottamaan rahaa toimintaasi myymällä lippuja tai fanituotteita verkkokaupassa. Kerää varoja arpajaisilla, joko perinteisellä paperiarvoilla tai digitaalisilla arvoilla. Varainhankinta.fi -palvelussa voi valita juuri omaan toimintaan sopivat tuotteet ja palvelut. Palvelua ylläpitää Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppani Eventio Group Oy.