Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Edut ja sopimukset liitoille ja seuroille

Toimintalupaus: Helpotamme toimenpiteillämme Olympiakomitean jäsenten arkea. Teemme yhteisiä arkea helpottavia sopimuksia ja palveluratkaisuja.

Yhteisten sopimusten neuvottelu ja toiminnan koordinointi sekä yhteishankintojen hankintaprosessit on tehty keskitetysti. Vakuutus- ja musiikkisopimukset sekä valitut palveluratkaisut ovat kustannustehokkaita ja hyvän hallinnon periaatteiden mukaisesti toteutettuja.

Tuplaturva – vakuutusturvaa liitoille ja seuroille: Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. Lue lisää >>

Sopimukset musiikin julkisesta esittämisestä: Teoston ja Gramexin kanssa on sovittu keskitetysti musiikin julkiseen esittämiseen liittyvistä tekijänoikeuskorvauksista. Lue lisää >>

Muita kumppaniemme kanssa toteutettavia palveluita ovat työajanseurannan (Aikajana Sport) ja tietohallinnon palvelut (OM Sport) sekä Tietosi.fi (kanava tietopyyntöjen hallintaan). Palveluiden tuottamisen ja palvelukumppaniemme tavoitteena on helpottaa urheilun ja liikunnan parissa työskentelevien arkea vapauttamalla aikaa ja energiaa hallinnollisista rutiineista sekä tarjoamalla käyttöön uusia oivaltavia palveluratkaisuja.