Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme tällä sivulla. Jos haluat saada tiedon uudesta avoimesta työpaikasta, jätä yhteystietosi tänne.

Suomisport-tuotepäällikkö

Suomisport on urheiluyhteisön oma, laajeneva digipalvelu, joka tuo urheilun erilaiset palvelut liikkujien taskuun, helpottaa lajiliittojen ja seurojen arkea ja tuottaa samalla urheilun ”big dataa”. Suomisport-palvelu kasvaa vauhdilla. Tavoitteena on tuoda urheilun palvelut Suomisportin avulla miljoonan suomalaisen sporttaajan taskuun.

Lue lisää. Haku päättyy 23.9.2018.

 

Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkamme julkaistaan tällä sivulla. Jos haluat saada tiedon uudesta avoimesta harjoittelupaikasta, jätä yhteystietosi tänne.

 

Haemme harjoittelijoita Huippu-urheiluyksikköön

Haemme Huippu-urheiluyksikköön harjoittelijaa kahdelle eri ajankohdalle.

  • tammi-maaliskuu 2019 (haku päättyy viimeistään 22.10.2018)
  • touko-heinä/elokuu 2019 (haku päättyy viimeistään 22.3.2019)

Harjoittelija tulee työskentelemään osana huippu-urheiluyksikköä ja sen ohjelmakokonaisuuksia. Harjoittelija pääsee osaksi kisatiimiä sekä valmistelemaan yhdessä kisatiimin kanssa tulevia Tokio 2020 olympialaisia sekä muita vuoden 2018-2020 monilajisia arvokisoja.

Odotamme harjoittelijalta tarkkaa ja huolellista otetta työskentelyyn, kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti, työtä pelkäämätöntä ja reipasta asennetta sekä osaamista Office ohjelmien käytöstä. Sosiaalisen median käyttäminen ja tunteminen on plussaa.

Täytä hakulomake täällä. Tee myös hakuvideo itsestäsi. Ohjeet videon tekemiseen täällä.

Lisätietoja: Miia Ruusinen, etunimi.sukunimi@olympiakomitea.fi, puh. 050 532 7176