Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme tällä sivulla. Jos haluat saada tiedon uudesta avoimesta työpaikasta, jätä yhteystietosi tänne.

Haemme liikunnallisen elämäntavan viestinnän asiantuntijaa

Tehtävä sisältää muun muassa liikunnallisen elämäntavan nostamista puheenaiheeksi ja tekemisen kohteeksi, ilmiöiden ja viestinnällisten kampanjoiden rakentamista sekä viestinnällisten verkostojen rakentamista. Kohderyhmänä on suuri yleisö.

Työ alkaa alkuvuodesta 2019 ja on toistaiseksi voimassa oleva. Haku päättyy 29.11.2018.  Lue lisää

Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkamme julkaistaan tällä sivulla. Jos haluat saada tiedon uudesta avoimesta harjoittelupaikasta, jätä yhteystietosi tänne.

 

Haemme harjoittelijoita Huippu-urheiluyksikköön

Haemme Huippu-urheiluyksikköön harjoittelijaa kesälle 2019.

  • touko-heinä/elokuu 2019 (haku päättyy viimeistään 22.3.2019)

Harjoittelija tulee työskentelemään osana huippu-urheiluyksikköä ja sen ohjelmakokonaisuuksia. Harjoittelija pääsee osaksi kisatiimiä sekä valmistelemaan yhdessä kisatiimin kanssa tulevia Tokio 2020 olympialaisia sekä muita vuoden 2018-2020 monilajisia arvokisoja.

Odotamme harjoittelijalta tarkkaa ja huolellista otetta työskentelyyn, kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti, työtä pelkäämätöntä ja reipasta asennetta sekä osaamista Office ohjelmien käytöstä. Sosiaalisen median käyttäminen ja tunteminen on plussaa.

Täytä hakulomake täällä. Tee myös hakuvideo itsestäsi. Ohjeet videon tekemiseen täällä.

Lisätietoja: Miia Ruusinen, etunimi.sukunimi@olympiakomitea.fi, puh. 050 532 7176