Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Avoimet työpaikat

KISATIIMIN ERITYISASIANTUNTIJA, HUIPPU-URHEILUYKSIKKÖ

Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kisatiimin erityisasijantuntijaa Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikölle.

Kisatiimin erityisasiantuntijana olet mukana olympialaisten ja muiden Olympiakomitean vastuulla olevien monilajisten arvokilpailujoukkueiden kisavalmisteluprosesseissa ja kisajoukkueissa sekä tuet muita Huippu-urheiluyksikön hankkeita. Pystyt myös itsenäisesti ja suunnitelmallisesti vastaamaan kisajoukkueiden valmisteluprosesseista ja niiden kehittämisestä, talouden seurannasta sekä johtamaan kisajoukkueita kisoissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää paineen sietokykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Toimita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 9.5.2018 mennessä.

Lue lisää>>

HUIPPU-URHEILUDATAN JA VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA, HUIPPU-URHEILUYKSIKKÖ

Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen huippu-urheiludatan ja viestinnän asiantuntijaa Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikölle.

Huippu-urheiludatan ja viestinnän asiantuntijana tehtävänäsi on tuottaa ajantasaista huippu-urheilutietoa ja osallistua viestinnän eri tehtäviin. Toteutat muun muassa huippu-urheilun tulos- ja tilastoseurantaa ja tiedonhankintaa sekä tuotat analyysejä ja yhteenvetoja Huippu-urheiluyksikön päätöksenteon ja viestinnän tueksi. Lisäksi tehtävääsi kuuluu viestinnällisten sisältöjen tuottamista osana Olympiakomitean viestintätiimiä Olympiakomitean eri kanaviin.

Toimita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 9.5.2018 mennessä.

Lue lisää>>

LAJIRYHMÄVASTAAVAT, HUIPPU-URHEILUYKSIKKÖ

Haemme  lajirymävastaavia Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikölle olympiadin mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lajiryhmävastaavana vahvistat lajien välistä yhteistyötä, tuet lajien huippu-urheilutoimijoiden työtä sekä toimit omien lajiesi valmennuksesta vastaavien verkostojohtajana. Kehität myös lajiesi valmennuksen tukijärjestelmää, johdat asiantuntijatyötä omassa lajiryhmässäsi sekä vastaat omien lajiesi Huippu-urheiluyksikön tukipäätösten ja urheilija-apurahaesitysten valmisteluista. Sinulla on myös vastuu lajiesi huippu-urheilutoiminnan ja menestyssuunnitelmien etenemisen seurannasta ja arvioinnista.

Toimita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 22.4.2018 mennessä.

Lue lisää>>