Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme tällä sivulla.

Jos haluat saada tiedon uudesta avoimesta työpaikasta, jätä yhteystietosi meille tästä linkistä aukeavalla lomakkeella.

Muiden urheilujärjestöjen avoimet työpaikat julkaistaan urheiluyhteisön uutiskirjeessä Soihdussa. Tilaa Soihtu tällä lomakkeella.

 

Harjoittelupaikkamme julkaistaan tällä sivulla.

Jos haluat saada tiedon uudesta avoimesta harjoittelupaikasta, jätä yhteystietosi meille tästä linkistä aukeavalla lomakkeella.

 

Harjoittelupaikkoja Huippu-urheiluyksikössä

Olympiakomiteaan kuuluva Huippu-urheiluyksikkö johtaa ja koordinoi suomalaisen huippu-urheiluverkoston toimintaa ja vastaa yhdessä lajiliittojen ja huippu-urheiluverkoston kanssa toimintatapojen kehittämisestä, pitkän aikavälin huippu-urheilumenestyksestä sekä talous- ja osaamisresurssien ohjaamisesta verkoston käyttöön. Huippu-urheiluyksikkö valmistelee ja johtaa suomalaisjoukkueita olympialaisissa, paralympialaisissa, Euroopan kisoissa, nuorten olympialaisissa, nuorten olympiafestivaaleilla sekä universiadeissa. Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön toiminta jakaantuu Huippuvaiheen ohjelmaan, Urheiluakatemiaohjelmaan sekä kisatiimiin.

Harjoittelija pääsee tutustumaan koko huippu-urheiluyksikön toimintaan. Tehtävät ovat monipuolisia eri asiantuntijoiden avustavia tehtäviä sekä hallinnollisia tehtäviä. Odotamme harjoittelijalta tarkkaa ja huolellista otetta työskentelyyn, kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti ja työtä pelkäämätöntä sekä reipasta asennetta. Harjoittelupaikan edellytys on, että harjoittelu on osa opintoihin sisältyviä opintojaksoja. Harjoittelu on palkallinen.
Haemme harjoittelijaa vielä kevääksi sekä tulevaan syksyyn.

Hakijoiden tulee lähettää hakulomakkeen lisäksi haastatteluvideo ja cv. Tutustu harjoittelijan hakuohjeisiin tästä.

Tästä hakulomakkeelle.

Lisätietoja:
Maarit Mansikka
Koordinaattori Huippu-urheiluyksikkö, kisatiimi ja tapahtumat
p. 040- 134 5414
maarit.mansikka@olympiakomitea.fi