Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Kampanjat

Kampanjakalenteri

Liikkujan polku -verkoston jäsentahojen valtakunnallisia liikuntaa ja urheilua koskevia kampanjoita.

Jos haluat oman kampanjasi näkyville tälle sivulle, täytä lomake tästä!

Kampanjat 2021:

 

Kävelybuumi käynnistyy 30.4.

Kävelybuumi-hankkeen tavoitteena on nostaa esiin korona-ajan myönteisiä kävely- ja lähiliikuntakokemuksia, jotta kävelybuumi muodostuu pysyväksi tavaksi mahdollisimman monelle suomalaiselle.

Tutustu Kävelybuumi-hankkeeseen täältä.

 

Hengitysliiton 80-vuotismerkkivuoden valokuvakisa 1.5.-31.7.

Ideoi tilanne, jossa yhdistyy ulkoliikunta ja Hengitysliiton 80-vuotismerkkivuosi. Kuvaa tilanne ja lähetä se 31.7. mennessä osoitteeseen tiedotus@hengitysliitto.fi otsikolla ”Liikuntavinkki 80” tai lisää se liiton kuvakisapostauksen kommenttikenttään Facebookissa. Hengitysliitto julkaisee saamiaan kuvia kesän aikana  somekanavissaan ja syksyn Hengitys-lehdessä 3/2021.

Lisätietoja Hengitysliiton kampanjasta.

 

Kilometrikisa 1.5.-22.9.

Tervetuloa polkemaan Suomen suurimpaan pyöräilykampanjaan. Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan ja polkaistaan taas yhdessä hyvinvointia koko Suomelle!

Lisätietoja Kilometrikisasta.

 

RESUL Four Day March -etämarssitapahtuma 22.-25.7.

Kaikille suunnattu koko kansan etämarssitapahtuma, neljä eri marssimatkaa. Kirjautuminen tapahtuu tapahtuman verkkosivujen kautta. Mahdollisuus myös tilata marssituotteita sekä osallistua tavarapalkintojen arvontaan.

Lue lisää etämarssitapatumasta.

 

Nuku yö ulkona 28.8.

Suomen Latu haastaa kuudennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 28.8.2021. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Yönsä voi viettää Metsähotellissa® , kansallispuistossa, retkeilyalueilla tai vaikka omalla takapihalla.

Lue lisää Nuku yö ulkona -kampanjasta.

 

Ulkosalla 1.-30.9.

Syyskuu on Ulkosalla -kuukausi! Järjestä tapahtuma tai lähde lähipiirisi kanssa ulkoilemaan ja tutustumaan lähiluontoon uusin silmin. Tapahtuman järjestäminen on helppoa valmiin materiaalin ja ohjeiden avulla.

Lue lisää Ulkosalla-kampanjasta.

 

Vie vanhus ulos -kampanja 8.9.-8.10. 

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja kutsuu vapaaehtoisia, järjestötoimijoita, opiskelijoita, liikunnan ja hoitotyön ammattilaisia sekä läheisiä ja naapureita ulkoilemaan tukea tarvitsevien iäkkäiden kanssa. Tämän vuoden teema on yhdessä askeltaen.

Lue lisää Vie vanhus ulos -kampanjasta.