Idrottsföreningen Helsinge-Atlas rf

Käsipallo
Paikkakunta Helsinki
TähtimerkkiLapset ja nuoret

IF Helsinge Atlas, Atlas Vantaa, on perinteinen seura, joka on perustettu jo vuonna 1945. Seura on yksi suurimmista kotimaisista käsipalloseuroista. Seuran alla toimii käsipallojaoston lisäksi pöytätennisjaosto.

Seuran suurin harrastajamäärä löytyy käsipallojaostosta ja sen toiminta on suunnattu kaikenikäisille, aina käsipalloleikkikoulun 2-vuotiaista divarijoukkueiden varttuneimpiin pelaajiin. Lähes jokaisessa ikäryhmässä on joukkue, sekä tyttö- että poikapuolella. Miesten edustusjoukkue pelaa tällä hetkellä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla ja Naisten edustusjoukkue 1. divisioonassa. Atlaksen kotihalli on Myyrmäen Urheilutalo, jossa paitsi pelaajat, myös heidän perheensä ja kannattajansa ovat kuin kotonaan. Kaikki joukkueet harjoittelevat Länsi-Vantaalla.

Seura haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden liikkua, mielellään pallon kanssa ja pyrkii pitämään harrastuskustannukset maltillisina. Seura tekee aktiivista rekrytointityötä ja mukaan mahtuu aina. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa käsipalloa.

IF Helsinge Atlas on tiivis yhteisö, joka kannustaa omiaan läpi linjan – junnuista aikuisiin.

IF Helsinge Atlas on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.