Keski-Uudenmaan Yleisurheilu

Yleisurheilu
Paikkakunta Tuusula
Tähtimerkkilapset ja nuoret
Verkkosivukuy.fi

Keski-Uudenmaan Yleisurheilu aloitti toimintansa 1.1.2010. KUY on kahden seuran eli Järvenpään Palon yleisurheilijoiden ja Tuusulanjärven Urheilijoiden yhteenliittymä, johon lisäksi tuli mukaan useita seuratoimijoita ja urheilijoita Keravan Urheilijoista. Toimimme Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa. Järjestämme toimintaa kaiken ikäisille!

Liikuntaleikkikoulumme liikuttavat 4-6-vuotiaita ympäri vuoden. Liikkareissa harjoitellaan liikunnan perustaitoja leikkien, pelien ja temppuratojen kautta, yleisurheilun lajikokeiluja unohtamatta. Tarjoamme myös vekarajumppaa 2-3-vuotialle ja heidän vanhemmilleen.

Yleisurheilukoulumme ovat tarkoitettu 7-10-vuotiaille. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa monipuolisesti liikkuen ja yleisurheilulajeihin tutustuen. Yleisurheilukoulut ovat erinomainen paikka aloittaa yleisurheiluharrastus ja edetä kohti valmennusryhmätoimintaa. Tarjoamme myös harjoitusryhmätoimintaa 11-17-vuotiaille ja aikuisille, ei kilpailulliseen toimintaan tähtääville.

Tavoitteellisempaa harrastusta valmennusryhmissä tarjoamme 9-vuotiaista ylöspäin ja valmennusryhmissä toimii tällä hetkellä reilu 70 urheilijaa.

Kisakentillä KUY:n tunnistaa mustaturkoosista väreistä, hienoista kasvomaalauksista ja maskotistamme Sulo Siilistä.

Keski-Uudenmaan Yleisurheilu on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Keravan Uimarit ry

Uintiurheilu