Kiekko-Nikkarit ry

Jääkiekko
Paikkakunta Riihimäki
Tähtimerkkilapset ja nuoret

Kiekko-Nikkarit Ry on vuonna 1982 perustettu jääkiekon erikoisseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota Riihimäen ja lähiseutujen kaikille jääkiekosta kiinnostuneille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa oman taitotasonsa ja motivaationsa mukaan. Seuran tarjonta harrastamisen mahdollisuuksien osalta on laaja. Kilpa- ja ikäkausijoukkueiden lisäksi seuramme tarjoaa mahdollisuuden jääkiekon harrastamiseen luistelukoulun, kiekkokoulun, tyttökiekon, lasten ja nuorten harrastekiekon, erityislapsille tarkoitetun Special Hockeyn, kelkkakiekon sekä naisten- ja miesten harrastekiekon muodossa.

Kiekko-Nikkareiden toiminnan perusarvoja ovat ahkeruus, hyvinvointi ja vastuullisuus. Tärkeä arvo on myös toiminnan taloudellisuus ja tarkoituksenmukaisuus, mikä edellyttää kustannusten hallintaa. Kiekko-Nikkarit on myös lasten ja nuorten tähtiseura.

Kokonaisuudessaan toimintamme tähtää siihen, että jääurheilu antaa lapselle ja nuorelle hyviä eväitä elämässä pärjäämistä varten.

Kiekko-Nikkarit on noin 800 jäsenen seura. Jäsenistä jääkiekon harrastajia on yhteensä 646. Naisten ja tyttöjen osuus harrastajien määrästä on noin 100.

Kiekko-Nikkarit on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Voimisteluseura Sirius ry

Voimistelu