Oulun Pyrintö ry

Cheerleading, Voimistelu, Yleisurheilu
Paikkakunta Oulu
Tähtimerkitlapset ja nuoret, aikuiset, huippu-urheilu
VerkkosivuOulunpyrinto.fi

Oulun Pyrintö tarjoaa toimintaa eri tasoilla: harraste, kilpaharraste, kilpaurheilu ja huippu-urheilu. Lajit: cheerleading, miesten telinevoimistelu, naisten telinevoimistelu, paini, painonnosto, teamgym, toiminnallinen urheilu ja yleisurheilu. Mahdollistamme monilajisen ja monitasoisen urheilijanpolun.

120 vuoden ajan olemme mahdollistaneet harrastamisen ja kilpailemisen erilaisissa lajeissa. Olemme väsymätön liikunnallisen elämäntavan puolestapuhuja. Perinteikkään seuramme juuret ulottuvat vuoteen 1904 ja olemme nähneet monenlaisia aikoja. Nyt elämme hyvinvoivassa, itsenäisessä Suomessa, jossa edelleen tarvitaan tekoja kansanterveyden ja tasa-arvon edistämiseksi. Pyrinnön juuret ovat syvällä kansakuntamme haaveissa, historiamme täynnä mittaamattomia harjoitustunteja ja lukemattomia menestyksiä, ja tulevaisuutemme unelmaa. Ei unelmahöttöä, vaan määrätietoista työtä menestyksen eteen.

Meillä kaikki ovat yhtä arvokkaita. Sinivalkoinen Pyrintö ylläpitää tästäkin eteenpäin urheilun harrastusta ikään, sukupuoleen tai muihin erilaistaviin tekijöihin katsomatta. Erilaisuudesta huolimatta ollaan me. Ajassa eläen, eteenpäin katsoen, avarakatseisesti. Sinut on tehty liikkumaan – me liikutamme.

Oulun Pyrinnöllä on lasten ja nuorten, aikuisten sekä huippu-urheilun Tähtiseura-laatumerkit.

Tutustu Tähtiseuroihin