Pesäkarhut

Pesäpallo
Paikkakunta Pori
Tähtimerkkilapset ja nuoret, aikuiset
Verkkosivupesakarhut.fi

Pesäkarhut on porilainen pesäpallon erikoisseura. Pesäkarhujen naisjoukkue pelaa huippupesistä Suomen pääsarjassa, Superpesiksessä, jossa se on pelannut yhtäjaksoisesti kaudesta 1996 lähtien saavuttaen 2000- luvulla 19 SM-mitalia.Pesäkarhut on Suomen seuratuin naisten seurajoukkue ja naispalloilun vahvin urheilubrändi, kun huomioidaan kotiotteluiden katsojamäärät sekä sosiaalisen median seuraajat.

Pesäkarhuissa on myös vahva juniori- ja harrastepuoli. Seura on panostanut merkittävästi huippu-urheilun lisäksi juniori- ja matalankynnyksen harrastustoimintaan ja Pesäkarhuista on kasvanutkin harrastajamäärällä mitattuna pesäpalloliikkeen suurin jäsenseura. Pesäkarhut liikuttaa harrastajia taaperoista aikuisiin matalalla kynnyksellä ja laadukkaalla toiminnalla. Tällä hetkellä seuran harrastajamäärä on noin 600.

Pesäkarhut mahdollistaa yhteisöllisen harrastuksen noin 150:lle seuratoimijalle, jotka toimivat valmentajina, joukkueenjohtajina, rahastonhoitajina, tuomariyhteyshenkilöinä sekä talkootyöntekijöinä ottelutapahtumissa.

Pesäkarhut on saanut lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura-laatumerkit.

Tutustu Tähtiseuroihin

Hausjärvi Hong Taekwondo ry

Taekwondo