TPS Juniorijalkapallo

Jalkapallo
Paikkakunta Turku
Tähtimerkkilapset ja nuoret

Turun Palloseura (TPS) on vuonna 1922 perustettu palloilun yleisseura, jonka lajeista jalkapallo on Tepsin perustava ja suurin laji. Turun Palloseurasta on muodostunut keskeinen urheiluelämän vaikuttaja, joka kuuluu kiinteänä osana Turkuun ja turkulaisuuteen; Turun linna, tuomiokirkko, Aurajoki ja TPS – niistä Turku tunnetaan.

TPS:n miesten ja naisten edustusjoukkueiden sekä GANT-Akatemian toiminnasta vastaa FC TPS Turku Oy ja juniorijoukkueiden toiminnasta TPS Juniorijalkapallo ry, joka vastaa myös TPS Jalkapallon iltapäiväkerhotoiminnasta.

TPS Jalkapallossa on mukana lähes 900 pelaajaa, yli 50 valmentajaa, yli 100 viikoittaista vapaaehtoista. Päätoimisia työntekijöitä organisaatioissa on yhteensä 16. 

TPS:n joukkuetoiminta alkaa 7-vuotiaiden joukkueissa niin tytöissä kuin pojissa. Jo ennen joukkuetoimintaa Tepsin mukaan pääsee niin Perhefutiksen, Temppukoulun kuin TPS Mimmit-joukkueen kautta.

Seuran tavoite on olla erinomaisissa olosuhteissa toimiva pääsarjaseura, joka houkuttaa lahjakkuuksia laajalta alueelta ja tarjoaa näille loistavan mahdollisuuden kehittyä kohti kansainvälisiä pelikenttiä, MUTTA olemme myös urheilupuolella paljon muutakin! Tää kaupunki on mustavalkoinen, joten haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden olla mukana toiminnassamme.

TPS tarjoaa ”pelaajaputken”, joka alkaa Perhefutiksesta ja jatkuu aina edustusjoukkuetasolle saakka.

TPS Juniorijalkapallo on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-laatumerkin.

Tutustu Tähtiseuroihin

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry

Voimistelu