Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Yhteistyöverkostot

Seurakehittäjät

Seurakehittäjien verkosto kokoaa yhteen henkilöt, jotka vastaavat seuratoiminnan kehittämisestä liikunnan aluejärjestöissä ja lajiliitoissa.

Jos haluat mukaan verkostoon, lähetä sähköpostia osoitteella suvi.voutilainen@olympiakomitea.fi

Lasten ja nuorten urheilun ja liikunnan kehittäjäverkosto

Lasten ja nuoren urheilun ja liikunnan teemojen parissa työskentelee kolme ryhmää 1) lajiliittojen, 2) liikunnan aluejärjestöjen ja 3) urheiluopistojen työryhmät.  Työryhmät käsittelevät ja valmistelevat lasten ja nuorten liikunnan linjauksia sekä lasten ja nuorten urheilullisuutta tukevaa toimintamallia.

Jos haluat mukaan työryhmiin, lähetä sähköpostia osoitteella marko.viitanen@olympiakomitea.fi.

Koulussa harrastamisen verkosto

Harrastustoimintaa toteuttavat järjestöt ovat muodostaneet yhteistyöverkoston, jonka tavoitteena on edistää koululaisten harrastamisen mahdollisuuksia. Verkoston yhteisenä tahtotilana on tarjota kaikille lapsille mahdollisuus osallistua mielekkääseen, laadukkaaseen ja ryhmässä tapahtuvaan harrastamiseen koulupäivän yhteydessä monialaisen yhteistyön avulla. Tahtotilan toteutuminen edellyttää monipuolista tarjontaa oppilaiden toiveita kuunnellen.

Verkostossa mukana:
Kehittämiskeskus Opinkirjo – Koululiikuntaliitto – Liikunnan aluejärjestöt – Mannerheimin Lastensuojeluliitto – Lasten ja Nuorten keskus – Suomen Olympiakomitea – Suomen Partiolaiset – Suomen Vanhempainliitto – Suomen 4H liitto – Lastenkulttuurikeskusten liitto – Kansalaisopistojen liitto – Suomen Paralympiakomitea

Lisätietoja :
Aleksi Valta, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ry: aleksi.valta@lastenkulttuuri.fi  040 820 5425
Jaana Tulla, Suomen Olympiakomitea: jaana.tulla@olympiakomitea.fi p. 040 124 5666

Aikuisliikunta seuroissa -kehittäjäverkosto

Olympiakomitean jäsenjärjestöjen/lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen aikuisliikunnan/seurakehittäjille. Verkoston tavoitteena on lisätä ja jakaa osaamista aikuisväestön potentiaalista seuratoiminnassa ja keinoista saada lisää aikuisliikkujia urheiluseuroihin. Toimintamuotoina ovat säännölliset tapaamiset, teemakohtaiset työryhmät ja lajikohtainen sparraus.

Jos haluat mukaan verkostoon, lähetä sähköpostia osoitteella ulla.nykanen@olympiakomitea.fi