Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Yhteistyöverkostot

Seurakehittäjät

Seurakehittäjien verkosto kokoaa yhteen henkilöt, jotka vastaavat seuratoiminnan kehittämisestä liikunnan aluejärjestöissä ja lajiliitoissa.

Lajiliittojen Kasva urheilijaksi -verkosto

Kasva urheilijaksi -verkosto on lasten ja nuorten urheilun valtakunnallinen kehittäjien verkosto. Se kokoaa yhteen lajiliittojen, urheiluakatemioiden, valmennuskeskusten, urheiluopistojen, liikunnan aluejärjestöjen, Olympiakomitean ja KIHUn lasten ja nuorten urheilusta vastaavat toimijat.

Koulussa harrastamisen verkosto

Harrastustoimintaa toteuttavat järjestöt ovat muodostaneet yhteistyöverkoston, jonka tavoitteena on edistää koululaisten harrastamisen mahdollisuuksia – ennen kaikkea koulupäivän yhteydessä.

Verkoston yhteisenä tahtotilana on tarjota kaikille lapsille mahdollisuus osallistua mielekkääseen, laadukkaaseen ja ryhmässä tapahtuvaan harrastamiseen koulupäivän yhteydessä monialaisen yhteistyön avulla. Tahtotilan toteutuminen edellyttää monipuolista tarjontaa oppilaiden toiveita kuunnellen.

Verkostossa mukana: Suomen 4H liitto – Koululiikuntaliitto – Liikunnan aluejärjestöt – Mannerheimin Lastensuojeluliitto – Nuori Kirkko – Suomen Partiolaiset – Kehittämiskeskus Opinkirjo – Suomen Olympiakomitea – Suomen Vanhempainliitto – WAU ry.

Kaikki järjestöt ovat tervetulleita mukaan verkostoon! Ota yhteyttä maria.ulvinen@olympiakomitea.fi

Liikunnan aluejärjestöt

Liikunnan aluejärjestöt tarjoavat liikunnan koulutusta opettajille, oppilaille, kerho-ohjaajille, koulunkäyntiavustajille ja iltapäivätoiminnan ohjaajille. Koulutuksia voi tilata kunta- tai koulukohtaisesti osallistujille sopivimpana ajankohtana. Ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi liikunnan aluejärjestöön ja pyydä tarjousta sopivasta koulutuksesta.