Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
03.05.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

100 pientä askelta – ideoita Unelmien liikuntapäivään

Unelmien liikuntapäivä 10.5. toteuttaa tuhansien lasten ja aikuisten toiveita. Unelmienliikuntapäivä.fi –palveluun on ilmoitettu jo yli 800 tapahtumaa. Espoossa Aitolan lapset ovat itse keksineet Sadannes kesä -tapahtuman ja -temppuradan pihapiiriin, Eurajoella koko kunnan varhaiskasvatukselle on järjestetty yhteinen liikuntapäivä, Kankaanpäässä Päiväkoti Petäjäisen 100 pyrähdystä sisältää mm. pomppivat popcornit, putkisukelluksen, örkille energiaa, taivaanrannan tähyilijät, kuplan nappauksen sekä  Lahdessa Herrasmannin päiväkodin pihalla ja lähiympäristössä ”LIIKUTAAN YHDESSÄ – TOIVEET TODEKSI” .

100 pientä askelta –ideaoppaasta vinkkejä teidän Unelmien liikuntapäivään

Vielä ehtii ideoimaan päiväkodin omaa Unelmien liikuntapäivää. Voitte etsiä inspiraatiota juuri valmistuneesta 100 pientä askelta -oppaasta.  100 pientä askelta -ideaopas on Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman juhla-julkaisu Suomi 100 -vuoden kunniaksi. Ideaoppaan sisältö rakentuu eri puolella Suomea varhaiskasvatusyksiköiden omista pienistä kehittämisaskelista. Oppaassa on 100 kokeiltua ja hyväksi havaittua vinkkiä liikkeen lisäämiseen varhaiskasvatuksen arjessa.

Miltä kuulostaa vaikkapa Seinänkaatoleikki (Turku), Moporalli (Salo), Aarrejahti (Pori), Käärmeenä käytävällä (Vantaa), Vekkulit viestit (Kirkkonummi), Liikuntaporkkanajahti (Lahti), Päiväkodin pisin perhe? (Kangasala)

Lisäksi voitte hyödyntää Pihaseikkailun ideoita päivän suunnittelussa. Vuosien kuluessa muodostuneet parhaat Pihaseikkailun käytännöt ja suosituimmat liikuntavinkit on  ostettavissa myös valmiina pakettina. Paketti sisältää 16 sivuisen ohjevihkon tapahtuman järjestäjälle ja 15 kpl säänkestävää liikuntatehtäväkorttia. Pihaseikkailupaketin voi ostaa Sporttikaupasta täältä.

Ottakaa ideat käyttöön sellaisenaan tai muokatkaa ne omaan toimintaan sopivaksi!

Tapahtumansa ilmoittaneiden kesken arvotaan huippupalkintoja

Kaikki tapahtumat, pienet ja isot, kannattaa ilmoittaa www.unelmienliikuntapäivä.fi -sivuilla. Näin päiväkotinne osallistuu palkintojen arvontoihin. Arvonnassa ovat mukana kaikki 10.5. mennessä tapahtumansa ilmoittaneet. Lisätietoa palkinnoista unelmienliikuntapaiva.fi/arvontapalkinnot.

Ilmoita tapahtuma täällä www.unelmienliikuntapäivä.fi

Lue lisää aiheesta