Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.10.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Varhaiskasvatuksen liikuntavinkit yhdessä osoitteessa

Paljon kysytyt varhaiskasvatuksen liikuntavinkit löytyvät nyt kootusti olympiakomitea.fi/lastenliike -nettisivuille.  Tutustu liikuntavinkkeihin, materiaaleihin ja ota tarvitsemasi käyttöön. Materiaalit voit tulostaa sivulta yksitellen linkkien kautta.

Varpaat vauhtiin -materiaalin kantavana ideana on lapsen luontainen taipumus liikkeeseen ja toiminnalliseen oppimiseen. Kampanjasta löytyy valtava määrä materiaalia niin suomeksi kuin ruotsiksi. Materiaaleissa on mukana konkreettisesti liikuntaan kannustavia vinkkikortteja sekä oppaita niin vanhemmille kuin ohjaajillekin.

Pihaseikkailuun taas on paketoitu vuosien kuluessa muodostuneet parhaat käytännöt ja suosituimmat liikuntavinkit. Materiaaleista löytyy Pihaseikkailun käsikirja, ohjeita vanhemmille sekä tietysti hauskoja liikuntakortteja suomeksi ja ruotsiksi.

Katso kaikki materiaalit ja aktivoi lapset liikkeelle: https://www.olympiakomitea.fi/lasten-liike/varhaisvuosien-liikunta/liikuntavinkit/

 

Lue lisää aiheesta